De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

BOLLÉ - VAN NYLON TOT HET BRILLENIMPERIUM

Als hij naar de erfenis van zijn geboortestad keek, had Seraphin Bollé kunnen raden wat er met zijn bedrijf zou gebeuren. Oyonnax is niet alleen gelegen in het midden van de Franse Alpen, maar vandaag de dag wordt de stad beschouwd als een van de plastic centra van Frankrijk. Iets doen "met bergen en plastic" zou voor Seraphin Bollé niet al te vergezocht moeten klinken. Alleen Bollé heeft niets gedaan. Met zijn bedrijf, opgericht in 1888, ontwikkelde hij een compleet nieuw type celluloid.

Op basis hiervan benaderde Bollé eerst de verwerking van gegoten nylon en uiteindelijk, in 1936, de publicatie van zijn eerste monturen en zijn eigen zonnebril. De volgende trede op de ladder van succes. Nylon gevormde bril, gevormd Bollé's verhaal. In 1956 lanceerde het merk zijn legendarische cat-eye zonnebril en vier jaar later de eerste skibril. De kleine boerderij waar Seraphin Bollé ooit zijn bedrijf oprichtte, was dus achtergebleven. Ze had al lang geleden de top van de premium weegschaal bereikt en de sportwereld uitgerust met een beschermende, stijlvolle bril.

EERST EEN BRIL, DAN EEN HELM - ALTIJD ONDER HET TEKEN VAN INNOVATIE

Veiligheid. Bescherming. Kwaliteit. Drie aspecten die diep geworteld zijn in Bollé's merk DNA. In het begin zorgde het vuur voor de ogen en beschermde ze tegen zonlicht en gevaarlijke voorwerpen. Later werd het hele hoofd toegevoegd. Sinds meer dan tien jaar produceert Bollé ook hoogtechnologische helmen voor skipistes en fietsen. Voorheen werkten ze nauw samen met wintersportliefhebbers en Tour de France-deelnemers. Het doel voor Bollé-artikelen is altijd: maximale bescherming met de beste functie - en de pioniersrol. Bollé had het al in het begin van de 20e eeuw in beslag genomen tijdens de productie van nylon. Het merk streeft echter nog steeds naar leiderschap - en borgt dit met technologieën zoals MODULATOR 2.0. Hierdoor past uw skibril zich onmiddellijk en automatisch aan de veranderende lichtomstandigheden aan, zodat u te allen tijde het beste zicht heeft.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1888
  • Grondleggers: Seraphin Bollé
  • Vennootschappelijk Zeeat: Suresnes, Frankrijk
  • Aantal Medewerkers: 1000
  • Jaaromzet: ongeveer 60 miljoen euro
  • Website: bolle.com/de/
  • Sporten: Fiets, Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR BOLLÉ

  • Techniek: Bollé denkt innovatief. De rolkooi van de fietshelmen is tegen de rolbeugel van een racewagen geplaatst.
  • Professionele Input: Bollé's One helmen zijn ontworpen om je zonnebril in je helm te houden.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Bollé is afkomstig van professionele sporten en rust topsporters uit. U profiteert ook van hun ervaring.

BRILLEN EN HELMEN IN DE BOLLÉWINKEL VAN KELLER SPORTS

De producten van Bollé vertrouwen altijd op innovatie. De NXT® -technologie maakt de skibril niet alleen 14 procent lichter dan de polycarbonaatmodellen, maar zorgt ook voor een helder zicht en blijft tegelijkertijd schokbestendig. EQUALIZER® gaat optische vervorming door verhoogde luchtdruk tegen, terwijl P-80 ANTI-FOG mistbril voorkomt. Bollé aanbiedingen maken het voor u gemakkelijker om te zien, Keller Sports de weg naar de juiste bril. Koop Bollé online bij ons, vind de innovatieve skibril van het Franse merk - en nog meer. Onze Bollé Shop zal u ook helpen om de juiste hoofdbescherming te vinden. Hier kunt u zowel uw fietshelm als uw skihelm kiezen. Keller Sports wordt uw persoonlijke Bollé-dealer.

BOLLÉ PRODUCTEN - INSPIRATIE UIT HET SKI- EN FIETSCIRCUS

Bollé creëerde enkele van zijn grootste innovaties na een nauwe samenwerking met topsporters uit verschillende sporten. Voor de fietshelm stond de jarenlange samenwerking met enkele van de bekendste fietsteams ter wereld. Bollé heeft zijn skihelmen niet ontwikkeld zonder actief aanwezig te zijn geweest in het skicircus - en ook vandaag de dag nog steeds rust het merk topsporters uit en krijgt het hun inbreng. Freeskier David Wise maakt deel uit van het team, evenals de alpine profs Thessa Worley, Anna Veith en Loic Meillard en de snowboarder Pierre Vautier. Op het gebied van fietsen ondersteunt het merk onder andere de mountainbiker Luca Cometti. Alle Bollé-artikelen hebben één ding gemeen: de hoogste eisen aan het materiaal. Een verwachting die ook uw dagelijkse ski- en fietsleven een stuk gemakkelijker en veiliger zal maken.

BOLLÉHELMEN: KOM LAAT, INTENSIEF BESCHERMD, LAAT KOMEN

Bollé voegde pas meer dan een eeuw na zijn oprichting helmen toe aan zijn repertoire. Kwaliteit kost gewoon tijd, maar wachten heeft zijn vruchten afgeworpen. Bollé versterkt zijn fietshelmen met een Roll Cage, die hij kopieert van racewagens. Daarnaast maakt het merk gebruik van de AViD Liner technologie. Hierdoor dempen de helmen enerzijds de impactenergie en absorberen ze anderzijds een minder ernstige impact efficiënter. Hierdoor kan ook gewicht worden bespaard. De MIPS-technologie biedt ook een betere bescherming van het hoofd en de hersenen bij een schuine inslag.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.