De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

VURIG VUURIJS: VAN HET DOEK TOT AAN DE PISTE

Willy Bogner junior had vooral vurige explosies, spectaculaire afdalingen en gedurfde antennes voor het scherm in gedachten. Vuur hier, ijs daar. Willy Bogner bediende de camera, regisseerde persoonlijk en bracht in 1986 zijn referentie-autofilm uit. Het spektakel kwam eraan. In 1987 ontving "Feuer und Eis" zowel de Duitse Filmprijs als de Bambi. Twee jaar later volgde zijn eigen kledinglijn. Vuur en ijs werd Vuurijs, Bogners jonge kanaal. Het traditionele merk had hier tot dan toe nog niet op uitgezonden.

Maar ze hebben allerlei ervaring opgedaan en hebben hun naam boven aan de lijst van ski- en berguitrustingen gezet. Wat in 1932 door de professionele wintersporter Willy Bogner in 1932 werd opgericht als importbedrijf voor skimateriaal en outdoorkleding uit Noorwegen aan het eind van de jaren tachtig, was een van de bekendste Duitse bergsportmerken en heeft tot op de dag van vandaag een vaste plaats in de modewereld. Sinds 1936 heeft het merk ook de Olympische atleten van het land uitgerust. Nu zouden de Bogner Fire Ice producten het toepassingsgebied moeten uitbreiden.

"ATHLUXURY": DE MOERAS-IJSARTIKELEN VERBINDEN MODE EN OUTDOOR...

Onder het motto "Join the Tribe" begon het nieuwe merk Bogner aan zijn reis. Mode en functionele outdoorkleding moeten samensmelten tot een stijlvolle eenheid. Bogner Fire Ice heeft zijn eigen niche voor zichzelf veiliggesteld en heeft deze in de loop der decennia verder uitgebreid. Hoge mode voor de bergen. Outdoorkleding voor de stad. Grenzen vervaagd, zelfs volledig verdwenen. Bogner Fire Ice creëerde de volgende evolutionaire fase. Bogner veranderde Athleisure in "Athluxury". Dit betekent niet minder dan dat de It-Pieces of the fire je niet alleen beschermen tegen de elementen, maar je ook warm en droog houden op de hellingen en in de bergen. Je kunt ook linksaf slaan bij de lift naar de catwalk - niemand zal verbaasd zijn. Vuur en ijs. Mode en functie. Je kunt het krijgen van Bogner Fire Ice.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1987
  • Grondleggers: Willy Bogner jr.
  • Vennootschappelijk Zeeat: München
  • Aantal Medewerkers: En 800 (Moedermaatschappij Bogner)
  • Jaaromzet: ongeveer 159 miljoen euro (moedermaatschappij Bogner)
  • Website: bogner.com/de-de/u/fire-ice.html
  • Sporten: Wintersport, Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR BOGNER FIRE + ICE

  • Onderscheidingen: Fire Ice ontwerpen geven de outdoorkleding een stijlvolle fashion coat voor de bergen en de stad.
  • Professionele Input: Als leverancier aan Olympische teams werkt Bogner al jaren nauw samen met topsporters.
  • Billijkheid: Bogner wordt beschouwd als mede-oprichter van de "Dialoog Textiel Kleding? voor een duurzamere productie.

MODE ONTMOET ELKAAR BUITEN BIJ DE BRANDWEERKAZERNE VAN DE BRANDWEERKAZERNE

Bogner Fire Ice verbergt grenzen. Niet alleen tussen mode en functie, maar ook tussen u en de elementen. Dankzij de outdoorkleding van het merk bent u altijd goed uitgerust. Voor dalende temperaturen. Voor het plotseling opstaan van de wind. Voor de spontane sneeuwjacht. Bogner Fire Ice producten zijn aangenaam gesneden en brengen tegelijkertijd een vrouwelijk silhouet voor vrouwen. Ze zijn ook gemaakt van waterafstotende en toch ademende materialen. Zelfs het beste donzen voedsel maakt deel uit van de portefeuille. Tot zover de winter. Het begin. Omdat Bogner Fire Ice-artikelen nu voor de warmere maanden verkrijgbaar zijn - en u kunt alles krijgen bij uw Bogner Fire Ice dealer Keller Sports. Online bieden wij u de functionele en modieuze jassen van het merk aan. In onze Bogner Fire Ice Store vindt u ook T-shirts, sportieve panty's, overgangsjassen, skikleding en comfortabele sportbeha's in onze Bogner Fire Ice Store.

OLYMPISCHE SPELEN, SPORTLEGENDES EN FREESKIERS

Stad? Helling? Trail? Bogner Fire Ice begeleidt je overal. Volgens de traditie. Tot 2012 heeft het merk de Duitse teams officieel uitgerust voor de Olympische Spelen en werkt het al jaren samen met bekende merkambassadeurs. Freeskier en filmmaker Sven Kueenle behoort tot het Bogner Fire Ice Team, evenals Olympisch Kampioen Markus Wasmeier en Vier Heuvels Toernooikampioen Sven Hannawald. Daarnaast won het merk freeskier en model Sierra Quitiquit voor zichzelf - en samen met de Amerikaan bracht ze haar twee grote zorgen samen. Met de camera en het skateboard zijn Brand en Ambassador door New York verhuisd, waarbij mode en outdoor samensmelten. Het bewijs hoe goed optiek en functie samengaan.

VRESELIJK VUURIJS: KWALITEIT EN SOCIALE KWESTIES OP DE TESTBANK

Bogner werkt samen met lokale agentschappen en productieadviseurs om te voldoen aan ethische, sociale en ecologische normen in de productie. Externe en onafhankelijke testinstituten testen de kleding ook voordat deze de Bogner Fire Ice Sale ingaat. De outdoorkleding van het merk wordt zo eindelijk een betrouwbare metgezel voor uw excursies in de natuur en de stad. Als u Bogner Fire Ice-producten draagt, moet u niet alleen een visuele indruk maken.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.