KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
1687

MET BLACKROLL: TRAIN ALS "HET TEAM".

Jürgen Dürr kende het woord fascia niet eens toen hij in 2006 het Duitse nationale team met een witte rol zag trainen. Coach Jürgen Klinsmann had het apparaat meegebracht uit de USA, en de spelers wilden er graag hun spieren mee bewerken. Dürr informeerde zich, kocht het apparaat en zag de noodzaak tot verbetering. Hij was ontevreden over de uitstraling en de kwaliteit en vond de rol opnieuw uit met een vriendelijke ontwerper: in stijlvol zwart en gemaakt van het geurloze, zeer stabiele schuimpolypropyleen. De Blackroll is geboren en werd vanaf het begin in Duitsland geproduceerd. Zo succesvol dat het Amerikaanse bedrijf inmiddels ook Blackroll heeft geproduceerd. En het nationale voetbalteam is vandaag de dag ook uitgerust met kleine fitnessapparatuur en fysiotools van Blackroll. Als onderdeel van deze samenwerking tussen de DFB en Blackroll is er zelfs een speciale performance kit met de woorden "DIE MANNSCHAFT".

VAN DE ROL AF - BIJ DE BLACKROLL STORE

In nauwe samenwerking met sporters, wetenschappers, artsen en fysiotherapeuten heeft Blackroll sinds de oprichting gewerkt aan de ontwikkeling van gezondheidsbevorderende producten. Met de Blackroll, die de elasticiteit van spieren en fasciën kan verhogen en zo het welzijn kan verbeteren, werd een sensationeel debuut gemaakt. De zelfmassagerol heeft zich snel op de markt gevestigd en is nu onmisbaar in de fitnesssector. Maar het hield niet op met de eenvoudige fascierol - het team rond oprichter Dürr breidde het productportfolio gestaag uit.

Naast de standaard zwarte rol zijn er nu ook zwarte rollen met verschillende vormen, diameters en hardheden. Dit betekent dat er steeds meer producten worden ontwikkeld om specifieke spiergroepen nog specifieker te kunnen verwerken. Bijvoorbeeld de Blackroll Ball voor rug, nek en armen. De Duoball verlicht ook de spanning en kan bij regelmatig gebruik zelfs het littekenweefsel verminderen. Het onbetwiste hoogtepunt van de huidige ontwikkelingen is echter een Blackroll met een vibrerende kern. De vibratie verhoogt de massage-intensiteit van de klassieke Blackroll nog meer en verbetert de bloedcirculatie nog meer - terecht heet het "Booster".

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2007
  • Grondleggers: Jürgen Dürr
  • Vennootschappelijk Zeeat: Bottighofen (Zwitserland)
  • Aantal Medewerkers: 24
  • Jaaromzet: niet gespecificeerd
  • Website: blackroll.com
  • Sporten: Training

3 GOEDE REDENEN VOOR BLACKROLL

  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Omdat de Blackroll eenvoudig en effectief te gebruiken is, wordt hij aanbevolen voor professionele en hobbysporters.
  • Onderscheidingen: In 2009 ontving Blackroll de Physiopreis van uitgeverij Thieme voor het "aanbod met het grootste voordeel voor de doelgroep".
  • Milieuzorg: Blackroll producten zijn vrij van chemicaliën en 100% recyclebaar.

ZWARTBALKPRODUCTEN BIJ KELLER SPORTS

Naast de verschillende varianten van de Blackroll, waaronder de vibrerende Blackroll Booster, vind je in de Keller Sports Shop ook de andere Blackroll trainingsapparatuur: de Blackroll Ball, de Duoball, de Twister en ook de Peformance Kit "The Team". Daarnaast heeft het Blackroll-team ook de Posture Trainer en de hoogwaardige en duurzame trainingsbanden ontwikkeld - ook verkrijgbaar in onze Blackroll Shop. Wij bieden ook de Blackroll-opleidingsmat aan. De antislipmat zorgt voor meer veiligheid en comfort tijdens uw yogabeoefening. In feite vullen yoga en oefeningen elkaar perfect aan met de Blackroll-producten, want beide zorgen voor mobiliteit, pijnloosheid, ontspanning, een goede houding en welzijn in de sport en het dagelijks leven. U vindt alle Blackroll-aanbiedingen in de Keller Sportwinkel.

COMPETITIEVE ATLETEN VERTROUWEN OP DE ZWARTE LIJST...

Omdat de positieve effecten van functionele training met de Blackroll zo talrijk zijn, vertrouwen veel wedstrijdsporters erop. Of het nu gaat om een snellere regeneratie, algemene prestatieverbetering of functionele training met speciale oefeningen voor de Blackroll. Naast het nationale voetbalteam werken Telekom Baskets Bonn, Deutsche Bahnrad-Nationalmannschaft, Claudia Pechstein en Lindsey Vonn ook met Blackroll-producten. Allemaal verhogen ze hun flexibiliteit, balans, mobiliteit en kracht met de Blackroll door de intensieve zelfmassage.

Maar de topprioriteit voor Blackroll is ook om bij te dragen aan uw gezondheid. Het gaat niet alleen om zelfmassage en training met de Blackroll, maar ook om het milieu. Alle producten zijn "Made in Germany", officieel getest, onder andere voorzien van het AGR-keurmerk (behalve "Blackroll Block") en gecertificeerd volgens DIN-normen. Dit zorgt ervoor dat ze vrij zijn van gevaarlijke chemicaliën en 100% recyclebaar.

FASCINERENDE FASCIËN

In de sportgeneeskunde heeft de laatste jaren een revolutionaire heroverweging plaatsgevonden in de sportgeneeskunde. Fasciae, met hun functie voor de menselijke anatomie en biomechanica, zijn steeds meer in het middelpunt van de belangstelling komen te staan - zowel in de wedstrijdsport als onder amateursporters. Fasciae zijn structuren van het bindweefsel dat spieren en organen omringt als een witte, bijna transparante schil. Als de interactie tussen fascie en spieren verstoord is, kan dit pijn veroorzaken. In dit geval spreekt men graag van "vastzittende fasciae", die tot de meest voorkomende oorzaken van spier- of rugpijn behoren. Met een speciale fascia training waarbij de zelfmassage met de Blackroll is voorbestemd, worden de fasciae weer soepel gemaakt en de pijn afneemt.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.