1687 0
Close

Filter

Sorteer naar:

De beloning na een inspannende workout? Spierkater! We kennen het allemaal en zijn er allemaal bang voor. Als zelfs ontspannende baden en zalf niets meer oplevert, is het tijd voor de effectieve producten van Blackroll. Slechts met geringe inspanning zorg je voor het noodzakelijke herstel van je spieren, ga je je beter voelen en verhoog je je prestatievermogen. Haal vandaag nog de kleine rol in Keller Sports en maak een einde aan gespannen spieren.

Klik hier voor meer informatie!

19 Aanbevelingen

Selected:

BLACKROLL®
Sorteer naar: 

19 Aanbevelingen

brand: BLACKROLL®


De beste vriend van vermoeide spieren en gestresste fasciën.

Het genie achter de productie van Blackroll is de Zwaab Jürgen Dürr. Jürgen Klinsmann bracht hem op het idee om gespannen spieren en spierpijn met behulp van rollen weg te nemen. Hij was het die inmiddels 10 jaar geleden het hele nationale team massage-eenheden met rollen uit de VS voorschreef. Jürgen Dürr kan zich de apparaten nog heel goed herinneren: "Eerst wilde ik precies die rollen in Duitsland verkopen, maar de kwaliteit was niet goed, ze zagen eruit als een afvalproduct uit de tapijtfabriek."

Schuimstof levert internationaal succes op

Wat kon hij nog doen? Jürgen Dürr ging zelf aan de slag en creëerde met een vriend de oerversie van de huidige blackroll. De keuze voor het materiaal viel op zwart polypropyleen, een stabiele en reukloze schuimstof. De rol die vanbinnen hol is werd vanaf het begin in Chemnitz geproduceerd en 2007 was de officiële start van het merk Blackroll. Ondertussen zijn de veelzijdige producten regelrechte verkoophits en worden naar meer dan 20 landen geëxporteerd. Ook professionele sporters als Miroslav Klose zweren bij de genezende werking van de kleine rol en verschillende fysiotherapie-prijzen bewijzen dat de producten van Blackroll meer kunnen dan er alleen goed uitzien.

Wat maakt de blackroll zo uniek en effectief?

Wie wil begrijpen wat het idee is achter de producten van Blackroll, moet eerst de bouw en structuur van het menselijk lichaam bestuderen. Het bindweefsel, dat zich overal in lichaam bevindt en de spieren omgeeft, noemt men myofasciale structuren, kortweg fasciën. Bewegingswetenschappers benadrukken steeds hoe belangrijk het is om dit bindweefsel te masseren en te kneden, zodat het zacht en soepel blijft en er geen onaangename verklevingen gevormd worden.
Maar wie laat zich nu regelmatig masseren? Met de blackroll haal je de massage in huis. Met gerichte oefeningen en onder vakkundige aanwijzingen van het bedrijf kun je zelf afkomen van een hielspoor als gevolg van voortdurende overbelasting en zeer pijnlijke spit.

Het productassortiment van Blackroll

In de onlineshop van Keller Sports vind je behalve de klassieke zwarte rol ook andere producten waarmee je jouw prestatievermogen bij een workout efficiënt kunt verhogen. De trainingsbanden die in verschillende kleuren en intensiteitsniveaus verkrijgbaar zijn, zijn het perfecte middel om jouw flexibiliteit en bewegingscoördinatie te verbeteren en daarbij je gewrichten te sparen. Grote spiergroepen worden daarbij optimaal versterkt.
Om triggerpunten nog effectiever te kunnen bestrijden, heeft Blackroll de twister ontwikkeld. Het kleine en handzame hulpmiddel ontwart verkleefde fasciën en de speciaal met noppen bedekte oppervlakte zorgt voor een precieze stimulatie van de aangewezen stof. Om de effectiviteit van de massage te verhogen kunnen de twister en duoball parallel gebruikt worden.
Het absolute hoogtepunt in onze onlineshop is de booster set met twee krachtige hulpmiddelen: de blackroll booster en een slim blackroll. Ze bieden allebei de perfecte combinatie van weldadige massage en activerende vibratie, zodat hinderlijke spierkater en onaangenaam gespannen spieren vanaf nu tot het verleden behoren.