KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
297, 274, 289

BABOLAT TENNISTASSEN - 3 STAPPEN NAAR SUCCES

De Babolat tennistassen voldoen perfect aan je eisen: of je nou kiest voor de Aero Line, Team Line of Club Line, de Franse fabrikant heeft een brede selectie als het op tassen aan komt, en zal zeker jouw wensen waarmaken. Een ander voordeel is het lichte materiaal, zelfs met je volledige uitrusting en rackets, is een hoge mate van comfort gegarandeerd. In de digitale winkel van Keller Sports kun je aan de ene kant handige tassen vinden, voor flexibel gebruik. Aan de andere kant vindt je er grote sporttassen voor toernooien, en je derde stap op weg naar succes op de baan is het expert advies bij Keller Sports!

BESTEL JE BABOLAT TENNISTAS ONLINE

Een Babolat tennis rugzak is je praktische maatje tijdens je tenniscarrière. Dankzij het formaat van de tas heb je niet alleen een hoge mate van mobiliteit, maar bereik je ook meer comfort door het ergonomische design. Deze kleine opbergwonderen benutten elk hoekje van de tas, door de vele verschillende compartimenten aan de binnen- en buitenkant. Hierdoor kan je zonder al teveel moeite een groot aantal items meenemen in de rugzak. Voor praktisch gebruik zijn het zeer veilige tassen, omdat je waardevolle spullen in hun eigen compartiment kunnen worden opgeborgen.

KOOP BABOLAT RACKETTASSEN VOOR MOOIE PRIJZEN

Een hoog niveau van functionaliteit is een van de eigenschappen van de Babolat rackettas, omdat het aantal rackets dat je mee wilt nemen precies past. De online winkel van Keller Sports biedt je tennistassen in het bereik van 6 rackets, maar ook tassen die meer dan 6 rackets kunnen herbergen. Vooral tijdens lange toernooidagen is het gebruik van een tennistas zeer handig. Rafael Nadal was de grote inspirator voor deze productlijn. Profiteer van de ervaring van sterren terwijl je je eigen behoeften en ambities niet uit het oog verliest met het vlaggenschip van de Pro Series, de X12 Aero. Meerdere hardshell lagen zorgen voor extra bescherming van je rackets. Twee thermale compartinmenten reageren uitstekend op koude temperaturen en behouden de kwaliteit van je rackets. In het grote hoofdcompartiment kun je je kleren veilig opbergen, terwijl je je schoenen kwijt kunt in het verwijderbare schoenencompartiment. Het beste is bewaard voor het laatst, of je nou voor een grote of kleine Babolat tennistas kiest, het comfort is hetzelfde dankzij de gevulde schouderbanden!

ADVIES OVER ALLE ONDERWERPEN BIJ KELLER SPORTS

Om de perfecte keuze te maken voor een Babolat tas voor je volgende tennis uitdaging hebben we een team consultants samengesteld. Ons team is thuis in de wereld van tennis en zal al je vragen over tassen in detail beantwoorden. We kijken er naar uit om je alle voordelen van elk type tas uit te leggen. Daarnaast heeft Keller Sports de KSPME® (Keller Sports Product Matching Engine) ontwikkeld, hierin kun je precies aangeven wat je zoekt en blijven alleen de meest geschikte producten over om uit te kiezen. Succes gegarandeerd!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.