297 0
Close

Filter

Babolat

Sorteer naar:

162 Aanbevelingen

Selected:

BABOLAT
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

merk: Babolat
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

BABOLAT - TENNIS APPARATUUR VAN EEN FRANSE FABRIKANT

In 1875 richtte Pierre Babolat een bedrijf op voor de vervaardiging van tennissnaren gemaakt van natuurlijke darm in Lyon, Frankrijk. In de volgende jaren ruste de fabrikant tal professionals rackets uit met snaren. Meer dan 100 jaar later, in 1994 begon Babolat met het uitbreiden van haar assortiment. Sindsdien wordt het bedrijf vertegenwoordigd door het "Double - Line logo" in meer dan 100 landen als een complete aanbieder op de tennismarkt. Succesvolle matchwinnaars kunnen rekenen op Babolat tennisproducten!

VERTROUW OP HET ADVIES VAN ONZE EXPERTS!

In de Keller Sports online Babolat tenniswinkel kun je een uitgebreid assortiment vinden van de gerenommeerde Franse fabrikant Babolat, maar dat is niet alles, want met onze Keller Sports Product Machine Engine, KSPME ® kunnen we je makkelijk en snel adviseren. Of je nu op zoek bent naar een nieuw racket, tennisschoenen of een nieuw t-shirt, je kunt vertrouwen op het advies van onze deskundige professionals. Samen met onze adviseurs kun je het juiste product vinden. Mocht je vragen hebben zijn we beschikbaar via online chat, e-mail of via de telefoon! Niet alleen kun je onze producten bestellen tegen lage prijzen, maar ook profiteer je van een snelle, goedkope verzending!

TENNISRACKETS VOOR PROFESSIONALS

In onze online Babolat tennisrackets winkel kun je allerlei rackets vinden: tennisrackets met eenvoudige bediening, die bijzonder geschikt zijn voor casual spelers, of rackets voor professioneel gebruik zijn. Kijk eens rond in ons assortiment. Besteed aandacht aan de aanbevelingen van onze consultants, ze weten het bijna altijd beter! Spin-spelers zullen zeker de Babolat tennisreeks van Rafael Nadal waarderen. De linkshandige spelers zullen nooit verkeerd gaan met Babolat rackets. Andy Roddick zweert ook trouw aan apparatuur van de Babolat tennisracket afdeling en de toernooirackets. Zoek in de online tenniswinkel en bepaal je eigen prioriteiten - type speler, grootte van het hoofd enz. Je hebt tal van opties om te kiezen uit de beschikbare Babolat rackets. Als je niet zeker bent of nog vragen hebt, neem dan contact op met een van onze consultants!

HOOGWAARDIGE APPARATUUR IN DE ONLINE BABOLAT TENNIS WINKEL

De tijden dat Babolat alleen snaren aanbood van hoge kwaliteit zijn al lang voorbij: het Franse bedrijf heeft tennisschoenen, tenniskleding, tennisballen en andere accessoires voor de complete uitrusting op de baan. Vind een uitgebreid assortiment in onze online winkel. Hoogwaardige materialen en de beste features verzekeren je van een perfecte look! Spelers die zich richten op kwaliteit en design zijn goed uitgerust met Babolat tennisartikelen. Al meer dan 100 jaar, heeft Babolat tennis gear dat de wereld inspireert met nieuwe technologie en perfecte producten. Of je nu kiest voor tenniskleding of een tennistas, je bent zeker van een perfecte afwerking en de nieuwste high-tech materialen! Als je besluit om producten te kopen van deze Franse fabrikant, bent u gegarandeerd een trendsetter! Stel je voor: je eigen persoonlijke tennis outfit met producten uit het Babolat tennisassortiment en geniet van de volgende wedstrijd net als Rafael Nadal of Andy Roddick! Onze online tennis winkel maakt ook indruk met accessoires zoals overgrips, dempers of tennis rugzakken.

BABOLAT TENNIS : INNOVATIE EN TECHNOLOGIE OP HET VELD

In 2012 maakte Babolat grote indruk als de firma met de exclusieve faciliteit genaamd " Babolat Play & Connect" in Parijs Roland Garosse Stadium, met sensoren in de snaren om alle activiteiten van de spelers meten. De spelers krijgen informatie over waar en hoe ze de bal moeten slaan en statistieken over het aantal uitgevoerde slagen. Om de gegevens te evalueren kunnen deze worden geüpload naar een smartphone of PC. Op deze manier hebben de spelers de mogelijkheid om een complete game-analyse uit te voeren.

THE KELLER SPORTS GUIDE

Posts and sports products for a healthy, sporty lifestyle.