KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
296, 274, 288

Asics tennisschoenen met een hoge stabiliteit - spelen op maximaal vermogen

Asics heeft de meest stabiele modellen voor je favoriete sport. Op gravel, allcourt of tapijt ? de Ascics tennisschoenen bieden een goede grip op alle oppervlaktes. Nu ben je in staat om het beste uit jezelf te halen op het veld. De selectie van Asics tennisschoenen bij Keller Sports geeft je een duidelijk voordeel! Aan de andere kant zijn de tennisschoenen van Asics te vergelijken met hun hardloopschoenen, in termen van gewicht. Dit biedt je maximaal comfort en hiermee kan je een hogere response tijd bereiken. Asics tennisschoenen zijn dé nieuwe succesformule.

Jouw consultant team

Heb je vragen over Asics tennisschoenen? Zoek je tennisschoenen waarmee je alles kan geven op de baan? Wil je je training een boost geven of gewoon je algemene conditie verbeteren in je vrije tijd? Aarzel dan niet om contact op te nemen als je vragen hebt over Asics tennisschoenen. Het consultant team bij Keller Sports zal al je vragen beantwoorden met uitgebreid advies. Onze experts zullen altijd tijd voor je hebben, ongeacht wat je sportvraag is.

Kleine details die je spel compleet kunnen veranderen

Asics tennisschoenen zijn een klein technologisch wonder - ze zijn gemaakt met de nieuwste technologie om je maximaal comfort en succes te bieden. De verfijnde vetersluiting is ontworpen voor Asics tennisschoenen om de pasvorm aan de voet af te stemmen. Dempingsysteem en elastisch materiaal in de zool zorgen voor een betere pas en absorbeert schokken, vooral in de hiel. De bovenkant is extra sterk, met name in de tenen, door de Anti Gravel Tongue. Asics tennisschoenen zijn op die manier ontoegankelijk voor vuil.

KSPME ® - het juiste systeem voor je individuele keuze

Met het Keller Sports Product Matching Engine KSPME ® kun je rekening houden met jouw belangrijkste criteria bij het kopen van tennisschoenen en vind je de Asics tennisschoenen die het beste aan jouw eisen voldoen. Je kunt kiezen of je schoenen bijvoorbeeld flexibel of stabiel moeten zijn en hiermee krijg je een overzicht van welke schoenen perfect bij jouw eigen individuele behoeften past. Dit filter systeem beschikt over alle aspecten, zelfs het type baan waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Het kiezen van de juiste online shop is de eerste stap naar de overwinning

De speciale service en het uitgebreide advies maakt Keller Sports een verstandige keuze. Wanneer je Asics tennisschoenen bij ons koopt, combineer je mode met functionaliteit: Asics tennisschoenen sparen je gewrichten en zijn up-to-date met de nieuwste trends. Nu is het tijd om een geheel nieuw tijdperk te beginnen in je tenniscarrière, door het kopen van Asics tennisschoenen bij Keller Sports!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.