De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Tennis voor mannen - kies Asics voor optimale uitrusting

Mannen die op zoek zijn naar tennisschoenen en andere uitrusting, van rackets tot sporttassen, kiezen al jaren voor de kwaliteit van Asics. Keller Sports verkoopt verscheidene artikelen van het Japanse merk en helpt je om de optimale uitrusting voor je training en wedstrijden samen te stellen, voor een goede prijs.

Asics - Japanse kwaliteit voor tennis, en meer

Asics is opgericht in 1949 en sindsdien het meest bekende Japanse sportmerk en een van de bekendste merken ter wereld. De meerderheid van de mannen associeert Asics met hardloopschoenen van hoge kwaliteit en alle afstanden. Door de jaren heen heeft Asics zijn aanbod uitgebreid met uitrusting voor andere sporten. Tennis heeft de meeste aandacht en biedt, naast geschikt schoeisel voor indoor en outdoorbanen, alles wat je nodig hebt om jouw wedstrijd te winnen! Schoenen, kleding en accessoires zijn allemaal ontworpen met tennis als achterliggende gedachte.

Ontdek trendy Asics tennis equipment online

Tennisschoenen voor mannen spelen een belangrijke rol in onze online shop als het aan komt op merkkleding van Asics. De schoenen passen voortreffelijk dankzij speciale gelbedjes in de schoen die optimale ondersteuning in alle loopbewegingen biedt. Ze worden aangeboden als allrounder, of als een speciaal model voor gravel of hardcourts; tennissokken voor mannen zijn ook elke euro waard als het gaat om comfort op een wedstrijddag. Shirts, broeken en zweetbandjes sluiten het aanbod af, die allen lichtgewicht zijn en comfortabel te dragen, zelfs na uren van gebruik.

Stel je eigen tennis uitrusting online samen

Als je meer succes wilt boeken in de tennissport, zoek dan niet verder dan de ervaring en kwaliteit van Asics, kom langs in onze online shop met zijn fantastische aanbod en vriendelijke klantenservice. Mannen kunnen hier net zo goedkoop als vrouwen en kinderen winkelen en zullen profiteren van de nieuwste Asics collectie. Ons sportieve en modieuze aanbod voor mannen bestaat uit meerdere sportmerken. Het online kopen voor fantastische prijzen is nooit makkelijker geweest dan bij Keller Sports!