De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Dat is waarom je ASICS loopschoenen nodig hebt

Uw kleding kan uw loop ondersteunen. Ze verwarmen of koelen je af. Het kan zelfs je spieren stimuleren. Dat helpt. Het meest essentiële onderdeel van je loopuitrusting zijn echter je loopschoenen. Met de juiste afstelling ondersteunen ze je loopstijl, voorkomen ze zelfs verkeerde belasting en voorkomen ze zo blessures - en dat is waar ASICS hardloopschoenen om de hoek komen kijken. Ze beschermen uw gewrichten met intensieve demping en zorgen voor een natuurlijk loopgevoel dicht bij de grond en stabiliseren de voet. Ongeacht het model en de opstelling, is het bijzonder belangrijk dat alles op elkaar is afgestemd.

Dat de verschillende technologieën optimaal op elkaar zijn afgestemd om u zo ontspannen en vloeiend mogelijk over wegen, paden of gravel te laten glijden. Dit is precies waar ASICS met zijn loopschoenen al tientallen jaren aan werkt. Intensief. Want ASICS-loopschoenen worden altijd gemaakt in samenwerking met topatleten en wetenschappers. Het merk heeft zelfs zijn eigen innovatielab geopend. ASICS past de loopschoenen precies aan de verschillende hardlooptypes, ondergronden en loopvormen aan en heeft ook zijn legendarische GEL-demping ontwikkeld.

Voordelen van ASICS hardloopschoenen

Uw loopbelasting en loopstijl, de ondergrond waarop u loopt, uw visuele eisen - dit alles bepaalt welke loopzool u moet kopen. ASICS running shoes bieden u niet alleen verschillende modellen die al deze aspecten optimaal combineren. Nee, tegelijkertijd vervult het merk andere belangrijke factoren op weg naar uw eigen persoonlijke loopschoen in de onmiddellijke nabijheid van het optimum:

  • Verschillende demping: In totaal bieden ASICS hardloopschoenen je drie verschillende dempingsconfiguraties die elke individuele loper precies aan jouw stijl en ondergrond aanpast. Bij "Cushioning"-lopers krijg je weinig steun, terwijl de "Maximum Support"-systemen iets meer bieden, "Structured Cushioning" maximale demping.

  • Ervaring: ASICS ontwikkelt al ongeveer 70 jaar loopschoenen en is dus diep geworteld in de loopsport. Daarom vertrouwen enkele van de beste atleten ter wereld op het merk uit Japan.

  • Verschillende opstellingen: Loopt u een marathon? Of gewoon om te ontspannen na het werk? Ga je de natuur in? Of de paden van het stadspark gebruiken, misschien zelfs de loopband in de sportschool? ASICS loopschoenen zijn er voor elke ondergrond, voor elk doel.

  • Duurzaamheid: ASICS heeft een doel. Tegen 2030 wil het bedrijf ook duurzame alternatieven hebben gevonden voor materialen die vandaag vaak worden gebruikt voor zijn loopschoenen. Maar nu al worden steeds meer tussenzolen van ASICS runners gemaakt van cellulose-nanovezels, die kunnen worden verkregen uit verschillende plantaardige biovezels.

  • Innovatieve bovenmaterialen: Ondersteuning zonder de voet af te knellen. Dit is de fijne kunst van loper ontwikkeling. ASICS hardloopschoenen zijn daarom gemaakt van zachte, ademende materialen die ook de nodige ondersteuning bieden. Daarnaast biedt het merk loopschoenmodellen met waterdicht, ademend Gore-Tex membraan.

  • De look: ASICS loopschoenen duidelijk gericht op de functie, maar niet verwaarlozen de visuele. Er zijn eenvoudige, monochrome stijlen, maar ook runners met neonaccenten, kleurrijke modellen of loopschoenen in natuurlijke kleuren. Tegelijkertijd biedt het traditionele merk meerdere kleurstellingen voor veel van zijn modellen. Zo kunt u uw ASICS runner aanpassen aan uw ideeën, zowel technisch als visueel.

Speciale kenmerken van ASICS hardloopschoenen

Om de passie van ASICS voor loopschoenen te begrijpen, hoef je alleen maar naar Kobe te kijken. Daar richtte het merk in de jaren tachtig een onderzoeksinstituut op, waar wetenschappers en topatleten zich toeleggen op het perfectioneren van loopschoenen. Om alles zo precies mogelijk op het lichaam af te stemmen, concentreren alle betrokkenen zich intensief op het natuurlijke bewegingsverloop tijdens het hardlopen en op de menselijke anatomie. Zo ontstaan voortdurend nieuwe innovaties, waaronder verdere ontwikkelingen van de legendarische GEL-demping. fuzeGEL bijvoorbeeld combineert de uitstekende dempingseigenschappen van zijn moedertechnologie met een laag gewicht en een uitstekend reactievermogen. FlyteFoam vermindert het gewicht van traditionele tussenzolen voor ASICS hardloopschoenen met 55 procent. Bovendien biedt het merk pasvormen die speciaal zijn aangepast aan bredere voeten, en gripvast rubber en profielen voor de buitenzool. En natuurlijk maakt ASICS ook een onderscheid tussen de speciale anatomische kenmerken van loopschoenen voor mannen en vrouwen. Je krijgt dus verschillende technologieën voor een veel comfortabelere loop, samengeperst in alle modellen ASICS hardloopschoenen.

Populaire serie ASICS hardloopschoenen

Met de GEL Nimbus-serie biedt ASICS eersteklas hardloopschoenen die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van langeafstandslopers. Hun intense maar reactieve GEL demping is gemakkelijk voor de gewrichten en spieren, terwijl het bovenwerk tegelijkertijd ademend en ondersteunend is. Ook de GUIDESOLE-schoenen van het merk zorgen voor innovatie. De zool is lichtjes afgerond, zodat de enkel tijdens het lopen niet te sterk wordt gebogen. Dit vermindert de belasting van het bewegingsapparaat. Als je op zoek bent naar een hardloopschoen voor op de weg, biedt de GEL-Kayano populaire kenmerken als stabiliteit, demping en een ademend bovenwerk van mesh. Voor de trail kunt u kiezen voor modellen uit de Sonoma- of Trabuco-serie, bij voorkeur met een Gore-Tex membraan.

De ASICS-shop voor loopschoenen: loopschoenen perfect op maat

Nimbus. Kayano. Sonoma. De ASICS hardloopschoenenwinkel van Keller Sports biedt u een enorme keuze aan ASICS hardloopschoenen voor dames en heren - en natuurlijk de meest populaire series van het merk. Dankzij de verschillende kleurstellingen kunt u precies die ASICS runner kiezen die zowel technisch als visueel aan uw verwachtingen beantwoordt en hem vervolgens gemakkelijk online bestellen. Zonder enig risico. Bij Keller Sports kunt u uw ASICS hardloopschoenen binnen 14 dagen retourneren als ze niet passen. Zorg er alleen voor dat alle etiketten nog aan de loper zitten, dat hij in zijn originele verpakking zit en dat hij niet gebruikt is. Bovendien biedt onze uitverkoop u regelmatig de kans om topaanbiedingen op ASICS hardloopschoenen te vinden.