De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Asics GEL-Pulse - ideaal voor duurlopen

Heb je genoeg van korte jogs en korte trainingen? U wilt uw uithoudingsvermogen trainen en bent het liefst de hele dag in beweging? Dan zijn de Asics GEL-Pulse precies goed voor jou. Deze loopschoenen zijn ontworpen voor lange trainingslopen en bieden u het best mogelijke comfort voor een gelijkmatige pas. Het maakt niet uit of je in de buitenlucht traint of op de loopband. De Asics GEL-Pulse biedt uitstekende grip op elke ondergrond met het slijtvaste AHAR™ buitenzoolmateriaal.

Hoogtepunten van de Asics GEL-Pulse:

  • GUIDANCE LINE™
  • AHAR™ buitenzool materiaal
  • GEL™ technologie
  • GORE-TEX
  • AMPLIFOAM™ demping

Asics GEL-Pulse: Technologie en functionaliteit

De GEL-Pulse serie van de wereldberoemde fabrikant overtuigt vooral door zijn uitstekende schokabsorptie. De AMPLIFOAM™-middenzool zorgt samen met de slim geplaatste GEL™-technologie voor maximale demping en een soepele, maar responsieve pas tijdens lange duurlopen. Het rekbare bovenwerk van mesh past zich aan de vorm van uw voet aan en is uiterst ademend. Zo ontstaat een constante luchtcirculatie en blijven uw voeten altijd aangenaam koel. Sommige modellen zijn ook uitgerust met het 100% waterdichte GORE-TEX membraan. Dus zelfs slecht weer kan uw hardloopervaring niet bederven, want de innovatieve materiaaltechnologie beschermt u op betrouwbare wijze tegen vocht en nattigheid.

Asics GEL-Pulse - comfort op lange afstanden

Langeafstandlopers moeten op hun schoenen kunnen vertrouwen. Want onnodige wrijving of onvoldoende steun leiden al snel tot problemen en pijn tijdens duurlopen. De Asics GEL-Pulse serie is speciaal ontwikkeld voor lange afstanden en duurtrainingen. Een soepele pas door uitstekende demping ontmoet optimaal comfort en ondersteuning in deze hardloopschoenen. Voor een aangename loopervaring - kilometer na kilometer. Vind het juiste Asics GEL-Pulse model voor u in onze Keller Sports online winkel.