De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Bereik je doelen met de Asics Novablast

Ben je op zoek naar een hardloopschoen die je niet alleen helpt je trainingsdoelen te bereiken, maar die je ook helpt je doelen te bereiken? De Asics Novablast ondersteunt u bij uw atletische inspanningen. Zoals gewoonlijk vertrouwt het Japanse topmerk op een winnende combinatie van maximaal comfort en geavanceerde technologie voor zijn loopschoenen. De premium hardloopschoen dempt je loop zacht en brengt je vol energie vooruit.

Het hoogtepunt van de Asics Novablast:

  • FlyteFoam™ technologie
  • FlyteFoam™ Blast technologie
  • GUIDANCE LINE™-technologie
  • AHARPLUS™ technologie
  • Hielstabilisator

Asics Novablast: Technologieën & Functionaliteit

Als je op zoek bent naar een responsieve en comfortabele hardloopschoen, dan vind je die hier zeker. De Asics Novablast is uitgerust met een slijtvaste AHARPLUS™ buitenzool, die garant staat voor een dynamisch gevoel dat je voortstuwt met een trampoline-effect. FlyteFoam™ demping zorgt voor een extra zachte impact en energieke rebound bij elke stap. De brede en hoge zool geeft je uitstekend comfort over lange afstanden, terwijl het jacquard mesh bovenwerk optimale ondersteuning biedt aan de voet. Het is ook extreem ademend, zodat je voeten altijd koel en droog blijven, zelfs tijdens veeleisende runs. De hielstabilisator stabiliseert ook uw voeten en zorgt voor een evenwichtige pas. Asics Novablast zitten vol met innovatieve technologieën die je ondersteunen bij je training.

Voor uithoudingsvermogen en snelheid: Asics Novablast

Wil je je persoonlijke record verbeteren? Ben je klaar voor de volgende uitdaging? Dan heb je een hoge kwaliteit loopschoen nodig om je vooruit te duwen. Asics Novablast zijn een ideale keuze voor alle neutrale lopers die zich richten op zowel snelheid als uithoudingsvermogen. De hoogwaardige hardloopschoenen van de Japanse fabrikant zijn verkrijgbaar in talrijke kleurvarianten voor mannen en vrouwen. In de grote keuze van de online-shop van Keller Sports vindt u zeker het model dat bij u past.