De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

De ASICS GT-1000: de poort naar meer stabiliteit

De geschiedenis van de ASICS GT-1000 volgt niet noodzakelijk een rechte lijn. Voor ASICS begon het, nog onder de naam Onitsuka Tiger, op het basketbalveld. Daar werden de eerste sneakers met de alom bekende Tiger Stripes gevonden. De straat en het hardlopen kwamen later - maar hebben allang het imago van het merk bepaald. In slechts enkele decennia zijn vijf letters plus tijgerstrepen synoniem geworden met high-tech loopschoenen. En dus schildert de naam ASICS vandaag bijna onvermijdelijk beelden van optimaal gedempte lopers op ons innerlijke canvas.

En terecht. Het merk ontwikkelde immers niet alleen de innovatieve Gel-demping, maar creëerde vooral een portefeuille hardloopschoenen waarvan het aanbod moeilijk te overtreffen is. Er is voor elk wat wils. Zelfs voor overpronators. ASICS ontwikkelde zijn GT-serie voor hen. Lopers die inwaartse buiging compenseren met extra stabilisatie. Dit moet dan weer niet alleen voorbehouden zijn aan gepassioneerde hardlopers.

Bij twijfel hebben beginners ook een loper nodig die hen de nodige stabiliteit geeft - en dat is precies waar de ASICS GT-1000 voor ontwikkeld werd. In plaats van af te zien van technische innovaties zoals Gel, FlyteFoam of DuoMax, combineert de premium loopschoen ze met de essentie en slaagt met zijn concept. In de loop der jaren heeft het merk zijn GT-1000-concept verder ontwikkeld door het bovenwerk en de demping aan te passen en stap voor stap dichter bij het optimum van een stabiliteitsloper te komen.

ASICS GT-1000 - Stabiliteitsschoen met Gel Cushioning

Overpronators hebben de neiging hun voeten naar binnen te buigen tijdens het hardlopen. Dit kan op lange termijn tot problemen leiden. Tenzij je een loper gebruikt die overpronatie compenseert. ASICS ontwierp de GT-1000 om u te helpen de juiste balans te vinden. Het effectieve DuoMax-beschermingssysteem van het merk is hiervoor verantwoordelijk. Extra comfort wordt geboden door de Gel-technologie en FlyteFoam-demping. Tegelijkertijd zorgt deze combinatie voor een efficiënte terugwinning van energie.

De toebox van de ASICS GT-1000 is nu breder, zodat je ook met bredere voeten genoeg ruimte hebt. Bovendien heeft de huidige versie een vernieuwd bovenwerk van mesh, wat ook het comfort verhoogt. Net als de comfortabele Ortholite binnenzool. Als je graag in alle weersomstandigheden loopt, is de ASICS GT-1000, online verkrijgbaar bij Keller Sports, ook verkrijgbaar in een GT-versie met een GORE-TEX membraan.

De voordelen van de ASICS GT-1000

Gel is een van de belangrijkste technologieën van ASICS, maar het is niet de enige demping in de GT-1000. Daarnaast is er de nodige ondersteuning en een nieuw bovenmateriaal. De volgende technologieën maken uw run comfortabeler:

  • Verwerkt bovenwerk van mesh: Ondersteuning zonder in te knellen of te schuren. Het is de grote kunst van de bovenste productie. Daarom herziet het merk het bovenwerk van zijn ASICS GT-1000 van generatie op generatie en presenteert het nu een mesh-achtige constructie die zich aan de vorm van je voet aanpast. Hij is ook aangenaam zacht en geeft je de nodige steun rond de middenvoet. De pasvorm is een beetje strakker in het begin. Dankzij zijn aanpassingsvermogen past het bovendeel zich echter al snel comfortabel aan uw voet aan. Strategisch geplaatste verstevigingen op het bovenwerk van de loopschoen zorgen voor extra ondersteuning.
  • DuoMax tegen overpronatie: ASICS heeft het schuim aan de mediale zijde van de tussenzool dichter gemaakt in de GT-1000. Enerzijds verhoogt dit concept de stabiliteit, anderzijds gaat het de neiging van uw voet om naar binnen te draaien, d.w.z. overpronatie, tegen. De DuoMax-technologie van ASICS geeft niet mee en zorgt dus te allen tijde voor stabiliteit rond de demping.
  • Demping en energieherstel dankzij Gel en FlyteFoam: De ASICS GT-1000 is niet ontworpen voor high-tech. Het wil echter niet zonder zijn Gel en FlyteFoam technologie. Hij absorbeert schokken immers doeltreffend en geeft ze vervolgens terug in de vorm van energie om uw pas te versnellen.
  • AHAR buitenzool voor intensieve grip: ASICS heeft zijn ASICS High Abrasion Rubber - kortweg AHAR - ontwikkeld voor zijn hardlopers. Als carbonrubber biedt het grip op zowel natte als droge ondergrond. Tegelijkertijd is hij robuust en duurzaam.

Ontspannen lopen met de ASICS GT-1000

De ASICS GT-1000 laat de lange afstanden aan anderen over. De hardloper wil het je makkelijker maken om te beginnen met hardlopen. Voor overpronators die zich hebben voorgenomen voortaan meer te lopen. Voor overpronators die zich steeds meer richten op de after-work of weekend run. Daar biedt de ASICS GT-1000 vrouwen en mannen een stabiliteit die het best tot zijn recht komt op de weg en over afstanden tussen vijf en tien kilometer.

De ASICS GT-1000 Shop bij Keller Sports

De ASICS GT-1000 is het spreekwoordelijke begin. Hij wordt gevolgd door de 2000, 3000 en 4000, waarbij de intensiteit van de stabiliteitstechnologie in de verdere modellen voortdurend toeneemt. U kunt alle versies, inclusief de ASICS GT-1000, online bestellen bij Keller Sports. Natuurlijk zijn ook de GT-1000 modellen met GORE-TEX membraan en verschillende kleurstellingen van de ASICS GT-1000 voor dames of heren verkrijgbaar.

Informatie over technologieën en hun voordelen, die u kunt vinden in de ASICS GT-1000 shop bij Keller Sports, verspreidt de theorie voor u. Hoe Gel en FlyteFoam in de praktijk presteren, kunt u echter pas te weten komen als u de ASICS GT-1000 online bestelt. Wij bieden aantrekkelijke GT-1000 aanbiedingen die u gemakkelijk kunt combineren met onze premium korting.