De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Asics Glideride - uitstekend voor lange afstanden

Als je traint voor lange afstanden of duurlopen, is de Asics Glideride de ideale metgezel. Deze efficiënte schoen werd ontwikkeld voor lopers voor wie geen afstand te lang is. Het Japanse topmerk combineert het hoogste niveau van functionaliteit met optimaal comfort en creëert met de Glideride een reeks hoogwaardige en efficiënte hardloopschoenen die je niet meer uit wilt doen.

Technologische hoogtepunten van de Asics Glideride:

  • OrthoLite® zolen
  • TRUSSTIC™ technologie
  • AHARPLUS™ technologie
  • GEL™ technologie
  • FLYTEFOAM™ technologie
  • GUIDESOLE™-technologie

Asics Glideride: Technologieën & Functionaliteit

De Asics Glideride serie maakt gebruik van verschillende technologieën die de schoen tot een efficiënte hardlooppartner maken. Dankzij de GUIDESOLE™-technologie heeft de hardloopschoen een ergonomisch gevormde zool die de loopefficiëntie verbetert. Het vergemakkelijkt het voorwaarts rollen en ondersteunt zo de voet tijdens de voorwaartse beweging. De combinatie van FLYTEFOAM™ dempingstechnologie in de tussenzool en FLYTEFOAM™ Propel-technologie in de onderlaag zorgt voor een zachte impact en responsieve rebound. De strategisch geplaatste GEL™ technologie bevordert verder de schokabsorptie. Het middelste deel van de zool is verstevigd met TRUSSTIC™ technologie - dit voorkomt dat de schoen gaat draaien en zorgt voor stabiele bewegingen. De AHARPLUS™ buitenzool verbetert de duurzaamheid en verlengt de levensduur van de schoen.

Asics Glideride - comfort en pasvorm

Een goede loopschoen moet niet alleen uw loop ondersteunen, maar ook langdurig comfort garanderen. Dankzij het innovatieve bovenwerk van mesh past de Asics Glideride zich aan de natuurlijke beweging van je voet aan. Dankzij het hoge ademend vermogen van het materiaal, biedt de schoen een uitstekende luchtcirculatie en houdt zo uw voeten aangenaam koel en droog. Dankzij het lichte gewicht en de stevige grip op de voet zorgt de Glideride voor een optimale loopervaring over lange afstanden.