De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

De geschiedenis van de ASICS GEL-Sonoma

Eerst basketbal, dan een Olympische carrière en een fusie, tenslotte innovatie. Zo zag de weg eruit van de oprichting van het bedrijf Onitsuka Tigers tot de hernoeming tot ASICS en uiteindelijk tot de GEL-technologie - uiteraard zeer verkort. In 1986 veroorzaakte het merk een revolutie in de hardloopindustrie met de introductie van zijn nieuwe dempingstechnologie. ASICS heeft op zijn minst zijn bijdrage geleverd. Want GEL zorgde voor demping en comfort en tegelijkertijd voor stabiliteit - en bleef.

Tot vandaag - ook in de ASICS GEL-Sonoma voor mannen en vrouwen. Het proces van perfectie was en is nooit voltooid. De eisen zijn ook veranderd. ASICS gebruikt zijn GEL demping al lang niet meer alleen voor standaard hardlopers. Het pad kreeg ook aandacht. Dus ontwikkelde ASICS de GEL-Sonoma, een trailrunner waarvan de setup ook uitstekend geschikt is voor lichte wandeltochten. De basis is natuurlijk de ooit innovatieve, vandaag nog steeds zeer doeltreffende demping.

Daarnaast is er een intensief geprofileerde zool en een goede grip voor trails. Het merk heeft ook de pasvorm van de ASICS GEL-Sonoma door de generaties heen aangepast om nog meer comfort te bieden. De outdoor allrounder, die nu aan zijn zesde generatie toe is, brengt je midden in de natuur en past naadloos in de traditie van winstgevende verandering bij ASICS.

Demping voor uitstapjes buitenshuis - de ASICS GEL-Sonoma

Gemaakt voor het niet zo vlakke pad. Voor de GEL-Sonoma nam ASICS de eisen van trail running als basis en creëerde een schoen die je comfortabel door ruw terrein voert en tegelijkertijd je prestaties positief beïnvloedt. Het loopvlakpatroon van de buitenzool is ontworpen om multidirectionele ondersteuning te bieden op verschillende soorten terrein. ASICS combineert dit onderdeel met een robuust rubber dat ook de ontberingen van het buitenleven aankan, op het pad of tijdens het wandelen.

De GEL-technologie zorgt voor comfort, net als de Ortholite-binnenzool en de Amplifoam-middenzool van ASICS. In vergelijking met zijn voorgangers heeft de ASICS GEL-Sonoma 6 ook een ruimere toebox. Tegelijkertijd behoudt de schoen een runnersilhouet en oogt daarom nooit volumineus aan de voet.

GEL en Amplifoam - de technologie in de ASICS GEL-Sonoma

De ASICS dempinglegende is nog maar het begin. GEL voegt nog een dempende innovatie toe aan het merk. Daarnaast zijn er nog andere componenten die uw trailrun optimaal ondersteunen. De technologieën van de ASICS GEL-Sonoma in een oogopslag:

  • Comfort dankzij de GEL-technologie: In de loop der jaren heeft ASICS zijn legendarische demping herhaaldelijk herzien. Vandaag biedt hij dus ook in de GEL-Sonoma een nog doeltreffender bescherming tegen stoten, plus natuurlijk comfort en blijft tegelijk stabiel. De strategische plaatsing is belangrijk: daar waar de impact op de voeten en gewrichten het grootst is tijdens het hardlopen. Dichtheid en structuur beïnvloeden meerdere, aangenaam zachte schuimlagen. Op die manier bevordert de ASICS GEL-Sonoma ook een natuurlijke loopstijl en biedt hij zowel comfort als stabiliteit.
  • Nog meer comfort met Amplifoam en Ortholite: Voor zijn hardlopers vult ASICS GEL aan met extra schuimsamenstellingen in de tussenzool. Amplifoam wordt gebruikt in de GEL-Sonoma. Het materiaal biedt een aangenaam zachte demping, maar heeft een hogere dichtheid dan andere varianten en is dus robuuster. Perfect voor op het pad. Vooral omdat een Ortholite-inlegzool het trailrunning-gevoel met de ASICS GEL-Sonoma nog aangenamer maakt.
  • Robuuste buitenzool voor intensieve ondersteuning: Zodra u verharde paden verlaat, krijgt u te maken met hobbels, wortels, kleine stenen en gladde, ruwe oppervlakken. Je trailrunningschoen moet dit alles zo goed mogelijk compenseren - en daarom heeft ASICS de GEL-Sonoma een intensief geprofileerde buitenzool gegeven. Hij is zo ontworpen dat u in verschillende richtingen de nodige grip voelt; zodat hij ook tijdens intensieve runs lang meegaat in plaats van snel te verslijten.
  • Nieuwe leest voor nog meer comfort: ASICS heeft het ontwerp van de leest opnieuw aangepast voor de nieuwste GEL-Sonoma. Vooral rond de middenvoet en de hiel. De schoen zit daar nu nog comfortabeler. Tegelijkertijd geeft het merk je een ruimere toebox, terwijl de synthetische naden van de overlays de voet comfortabel aan de schoen binden. Tegelijkertijd zijn ze zo stevig dat je niet uitglijdt. De ASICS GEL-Sonoma is ook geoptimaliseerd voor neutrale pronatie.

ASICS GEL-Sonoma - Optimaal voor trail running en lichte wandelingen

Hoezeer de opzet van het ademende bovenwerk je ook aan een hardloper doet denken, de ASICS GEL-Sonoma komt buitenshuis pas echt tot zijn recht. Als je je aangetrokken voelt tot het buitenleven, buiten de gebaande paden, zal het je effectief ondersteunen. Dankzij de robuuste, intensief geprofileerde buitenzool is de GEL-Sonoma ontworpen voor trailruns en lichte wandeltochten. Voor bijzonder ongunstige weersomstandigheden kunt u in onze ASICS GEL-Sonoma Shop ook modellen vinden met een extra GORE-TEX membraan.

ASICS GEL-Sonoma Winkel bij Keller Sports

Zelfs het meenemen van de trailrunner in de natuur voordat u uw aankoopbeslissing neemt, is vaak ingewikkeld. Niettemin krijgt u de nodige voorlopige informatie. Want bij Keller Sports testen we trailrunners zoals de ASICS GEL-Sonoma intensief en vatten we onze ervaringen voor je samen. ASICS heeft het trailrunning allang zelf ontdekt. Zo bent u goed voorbereid op het grote aanbod in onze ASICS GEL-Sonoma Store.

U kunt ASICS trail running schoenen online bestellen bij Keller Sports. Je kunt de ASICS GEL-Sonoma in verschillende kleuren krijgen, voor dames en voor heren. Ze zijn ook voorzien van een GORE-TEX membraan. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte van nieuwe ASICS GEL-Sonoma aanbiedingen, die u kunt combineren met onze populaire premium korting.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.