KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
296, 275, 276

Asics sportkleding - kwaliteit voor zomer en winter

Asics sportkleding bewijst zich al tientallen jaren op de markt. Asics is de absolute specialist als het gaat om topkleding dat is gemaakt van ademend en anti-transpirant materialen. Bovenal zijn de t-shirts en broeken vaak uitgerust met deze eigenschappen, die uw lichaam voorzien van goede temperatuurcompensatie door het wegtrekken van transpiratie naar de buitenste laag van het kledingstuk. Voor jou betekent dit dat je droog blijft, zelfs tijdens langere trainingen. Vochtregulatie is een groot voordeel voor langere trainingen en wedstrijden. Het tegenovergestelde product is de Asics sportkleding met verwarmende materialen. Met jassen uit het Asics sportkleding assortiment kan je je huidige trainingsschema blijven volgen, zelfs wanneer het een beetje koeler wordt buiten. Geef je training niet op, trek Asics sportkleding aan en ga er weer voor! De verwamende eigenschappen komen ook van pas als je gewoon een warming-up doet en elk risico van kramp wilt voorkomen. Voor trainen in slecht weer heeft Asics sportkleding gemaakt van weerbestendig materiaal. Dit materiaal houdt wind en vocht buiten en houdt de warmte binnen, zodat je perfect voorbereid bent op de koudere seizoenen, ongeacht het weer.

Asics sportkleding - gemaakt voor alle niveaus

Keller Sports biedt je de mogelijkheid om actief te blijven met Asics fitnesskleding je hele leven, het maakt niet uit hoe oud je bent. Kleding van dit merk is hoogwaardig en altijd aanbevolen. Dit geldt ook voor functionele materialen van de Asics sportkleding die je bewegingen begeleiden en veel bewegingsvrijheid geven. Uiteindelijk is het hoge comfort van Asics sportkleding het grootste voordeel en ideaal voor je workout. Met Asics gear bij Keller Sports heb je een label dat alles dekt , het neemt de leiding als het gaat om sportkleding voor professionals of recreatieve atleten.

Advies oversportkleding bij Keller Sports

De Keller Sports Product Matching Engine - KSPME ® - is de Keller Sports oplossing voor mensen die overweldigd worden wanneer zij worden geconfronteerd met veel keuze. Met de Keller Sports Product Matching Engine kun je gemakkelijk de juiste filters instellen, zodat je uiteindelijk de perfecte sportkleding vindt. Hier kun je beslissen of je liever koele of verwarmend materiaal wilt of welke kleur uw Asics fitness kleding moet hebben. Bij Keller Sports kun je ook winkelen op budget, omdat je de laagste prijslimiet en de hogere maximale prijs in het menu filter kunt configureren, zodat je niet meer betaald dan je van plan bent. Als je nog vragen hebt, vraag ze aan onze Keller Sports experts die je zullen adviseren!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.