De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ASICS TRAININGSKLEDING - VOOR TRAINING, HOBBY EN WEDSTRIJD.

Functioneel textiel, nauwsluitende snit die volledige mobiliteit mogelijk maakt - dit zijn enkele van de grootste voordelen van ASICS-sportkleding. Vooral trainingsshirts en -broeken zijn vaak uitgerust met functionele stoffen die uw lichaam tijdens alle activiteiten een uitstekende temperatuurbalans bieden: ze ondersteunen het transport van vocht naar buiten. Dit betekent voor u dat ze u droog houden, zelfs tijdens langere trainingen en trainingssessies. Op die manier geeft vochtregulatie u een groot voordeel tijdens langere trainingen of wedstrijden. Met ASICS trainingsjacks kunt u trainen volgens uw huidige trainingsstatus of uw weekplanner, zelfs als het wat koeler is geworden. Offer je training niet op, pak gewoon de juiste fitnesskleding en let's go! De opwarmende eigenschappen komen van pas, zelfs als u alleen maar aan het opwarmen bent en geen risico wilt lopen op een verrekte spier. Als het buiten begint af te koelen, moet u kleren van weerbestendig materiaal dragen om u door de bossen en weiden te loodsen. Deze stof is bestand tegen vocht van buitenaf en tegen windvlagen - zo bent u perfect voorbereid om in het koele seizoen niet veel trainingen te hoeven missen.

ASICS SPORTKLEDING - VOOR ALLE PRESTATIENIVEAUS

Bij Keller Sports vindt u een ruim assortiment ASICS-sportkleding. Vandaag doen actieve mensen van alle leeftijden een beroep op ASICS-trainingskledij. Het maakt niet uit of u een professionele opleiding nodig hebt of dat sport en beweging de perfecte balans zijn voor tussendoor. Kleding van hoge kwaliteit is altijd aan te bevelen. Dit geldt ook voor functionele materialen die zich aan uw bewegingen aanpassen en zo uw bewegingsapparaat als een tweede trainer begeleiden en versterken. Last but not least zal het hoge draagcomfort van ASICS-sportkleding snel een groot pluspunt voor u blijken te zijn en uw workout van bij het begin een hoge feel-good factor geven. En met ASICS heeft Keller Sports een label aan zijn assortiment toegevoegd dat voorop loopt als het gaat om sportgeschikte sportkleding in alle gevallen - van professionals tot recreatieve sporters.

ASICS FITNESSKLEDING ONLINE KOPEN

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om de juiste fitnesskleding online te bestellen vanuit het comfort van uw eigen huis. Kies gewoon uw favoriet uit ons assortiment van de huidige ASICS fitnesscollectie - en uw training kan beginnen! In de ASICS Outlet bij Keller Sports vindt u trouwens heel wat voordelige ASICS-trainingskledingaanbiedingen - van afgeprijsde individuele artikelen, overblijvende maten of seizoensgebonden promoties. Het loont om snel te zijn!