De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Asics. Hèt merk voor actieve dames

Het Japanse bedrijf Asics produceert sportproducten van hoge kwaliteit en is een van de leidende fabrikanten op het gebied van hardloopschoenen. Dames kunnen in het Keller Sports assortiment hardloopschoenen, kleding en accessoires vinden van verschillende fabrikanten. Asics is heel duidelijk: het bedrijf wil het beste merk zijn voor alle mensen die van sport houden. Kenmerken van het japanse merk zijn de tijgerstrepen en de Griekse Delta letter.

Innovatieve sportproducten voor jouw training

Asics betekend in het latijns ?Anima Sana In Corpore Sano?, wat neer komt op ?een gezonde geest in een gezond lichaam?. Dit motto is de filosofie van het bedrijf sinds de oprichting in 1949 in Kobe, Japan. Asics ontwikkeld producten op basis van en perfecte analyse van de bewegingen van de mens. Het belangrijkste voor het bedrijf is innovatie en de beweging. Asics heeft enorm veel mogelijkheden om hun producten uitgebreid en intensief te testen. Samen met het onderzoeken is dit de sleutel tot innovatieve sportproducten die je optimaal ondersteunen tijdens je dagelijks training.

Bestel Asics producten online bij Keller Sports

Asics werkt samen met atleten om sportproducten te produceren die voldoen aan de eisen van het menselijk lichaam. Door de samenwerking met coaches en atleten zijn de producten perfect geschikt voor verschillende sporten. Daarnaast is ook het design van belang. Keller Sports heeft veel verschillende stijlvolle Asics hardloopschoenen in het assortiment. In onze Outlet vind je aantrekkelijke aanbiedingen. Hier zul je profiteren van de laagste prijzen en worden je producten geleverd. Wanneer je niet zeker bent welke producten precies bij jouw passen, vraag onze experts dan om hulp.