De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

HET IDEE ACHTER AMPLIFI? DE BESTE BESCHERMERS TER WERELD PRODUCEREN

Passie is een voorliefde voor ideeën. Ideeën duwen je eigen passie. Een dynamiek voor het optimale geval. Een dynamiek die AMPLIFI producten op afdalingen, paden en wegen heeft gedragen. Hun fietsen en planken hadden de oprichters van het Duitse merk lang begeleid. Daarnaast was er de drang om zelf iets te doen en tegelijkertijd de passie een beetje zekerder te maken. De gebruikelijke beschermers?

Een goed begin, maar zeker niet genoeg. AMPLIFI had bij de oprichting in 2009 niet minder dan de beste beschermers van de planeet in gedachten. Ze moeten bescherming bieden, comfortabel zijn om te dragen, bewegingsvrijheid bieden en uiteindelijk zo voelen dat ze nauwelijks merkbaar zijn. Idee had, idee uitgevoerd. Succesvol. Met zijn beschermers en rugzakken won het merk uit de Allgäu in de daaropvolgende jaren verschillende designprijzen en vindt het de wereld van de beschermers vandaag de dag nog steeds opnieuw uit.

AMPLIFI PRODUCTTESTS DIRECT VOOR DE DEUR VAN DE ALLGÄU

Intensief testen. En soms breekt er iets in het proces. Ga terug naar het lab, knutselen, repareren, aanpassen. Opnieuw testen, om vervolgens alles weer te breken en de ontwikkeling verder te brengen. Altijd met het oog op de echt grote innovatie. Dit is grofweg hoe het ontwikkelingsproces van elk AMPLIFI-artikel is gestructureerd. Want voor de brand speelt de tijd van de theoretische ontwikkeling net zo'n doorslaggevende rol als de vele praktijkuren in het veld. Alleen intensief testen legt de basis voor het vertalen van theoretische ideeën naar een succesvolle realiteit.

Daarom is het hoofdkantoor van AMPLIFI nog steeds gevestigd in de Allgäuer Alpen, op slechts vijf minuten lopen van de bergtrein van Oberstdorf. Korte afstanden zijn gunstig voor intensieve tests - en het merk voert ze niet alleen uit. De beschermers en rugzakken worden getest door het productieteam en door de professionele rijders van het merk voordat ze naar de AMPLIFI-dealer gaan. Dit garandeert kwaliteit en bevordert innovatie. Zo ontstaan nieuwe technologieën zoals EXOFLEX. Een robuuste zachtschuim beschermer in de premium producten van het merk, die zich ergonomisch nestelt in uw lichaam, u effectief beschermt tegen stoten en die ook bij ons verkrijgbaar is in de AMPLIFI Store.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2009
  • Grondleggers: -
  • Vennootschappelijk Zeeat: Oberstdorf, Duitsland
  • Aantal Medewerkers: -
  • Jaaromzet: -
  • Website: amplifisports.com/
  • Sporten: Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR AMPLIFI

  • Billijkheid: AMPLIFI streeft actief naar een eerlijke en ethische behandeling van fabrieks- en andere werknemers.
  • Milieuzorg: Minder verspilling. Minder energieverbruik. Milieuvriendelijke productie. Kernbekommernissen voor AMPLIFI.
  • Professionele Input: Zowel het ontwerp als het pro team testen AMPLIFI items tijdens het ontwikkelingsproces.

AMPLIFI-SHOP BIJ KELLER SPORTS

AMPLIFI producten moeten u bescherming bieden zonder u te beperken. Daarom gebruikt Brand graag zacht schuim voor zijn beschermers - maar nooit zonder intensieve bescherming uit het oog te verliezen. Met SAS-TEC is de Allgäuer er zelfs in geslaagd om ergonomie, ademend vermogen en een laag gewicht te combineren met duurzaamheid en betrouwbare stootbescherming. De Fuse Honeycomb is gebaseerd op een harde schil technologie, maar dankzij de speciale constructie is het nog steeds ongelooflijk licht en garandeert het zowel een comfortabel gevoel als de nodige bewegingsvrijheid.

Hiervoor worden de beschermers van AMPLIFI gebruikt in de rugzakken van de brand. Daar voegen ze zich bij slimme opbergmogelijkheden, compartimenten voor lawine-uitrusting, skibril of pluklussen. Met AMPLIFI krijgt u alles wat u nodig heeft voor de wintersport, AMPLIFI online bij Keller Sports. Van de comfortabele rugbeschermers van het merk tot praktische rugzakken voor uw buitenritten, de AMPLIFI-winkel biedt u een hoogwaardige uitrusting voor hellingen, paden en wegen.

GETEST DOOR PROFESSIONALS VOOR HELLINGEN, PADEN EN WEGEN

Outdoor kan niet gereduceerd worden tot één enkele sport. De ski's leiden je net zo goed door de natuur als het board of de fiets. Daarom zijn de AMPLIFI-producten niet uitsluitend gericht op piste- of trail-liefhebbers. De AMPLIFI Sale geeft u beschermers en rugzakken voor de tour en de afdaling, maar ook voor de afdaling of de weg - altijd goedgekeurd door deskundigen van de scène. Het team bestaat uit grote namen uit de motor-, board, ski- en schaatssport. All-mountainbike legende Guido Tschugg is er bij, evenals de freeskier Sebi Geiger en snowboarder Ana Rumiha. Maar de professionals zijn niet tevreden met het uitbreiden van de hightech beschermers. Ze leveren een actieve bijdrage en stimuleren zo de ontwikkeling van nieuwe ideeën.

HOOGSTE KWALITEIT - OOK MET BETREKKING TOT HET MILIEU

Veiligheid zonder kwaliteit werkt net zo goed als de ontspannen afdaling zonder passende binding. Daarom gebruikt AMPLIFI haar ervaring uit een intensieve samenwerking met verschillende leveranciers om echt het beste materiaal voor haar productie te krijgen. Kwaliteitsborging speelt altijd een doorslaggevende rol. Tegelijkertijd streeft Brand naar een vermindering van afval en energieverbruik tijdens de productie. Ook in de afzonderlijke AMPLIFI-producten worden steeds meer duurzame materialen verwerkt.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.