De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ALPINA - PIONIER OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

Als het gaat om zeer innovatieve apparatuur in de vrijetijds- en professionele sport, kan de naam Alpina niet anders dan worden gebruikt. Alpina is altijd al een pionier geweest op het gebied van functionele veiligheidsaccessoires met zijn ski- en fietsbril en skihelmen. Het bedrijf hecht bijzonder veel waarde aan kwaliteit en blinkt regelmatig uit in technologische topprestaties - veiligheid "made in Bavaria".

Ooit een startup uit Sulzemoos in Beieren, moedig en enthousiast, verovert de fabrikant van sportartikelen de hele wereld met één idee. Alpina werd al in 1980 opgericht, maar was toen nog niet zo spectaculair in een catalogus en werd korte tijd later gepresenteerd op de ISPO-sportbeurs in München. De collectie? Beheersbaar. Maar niet het geloof in eigen producten en ideeën. Op basis hiervan ontwikkelde Alpina in slechts twee jaar tijd het eerste product van de wereld: de Turbo-skibril. Een echte klassieker voor een helder zicht op de piste - en dat is het nog steeds. Hetzelfde geldt voor Alpina Ski, dat in 1985 op de markt werd gebracht.

NEUREUTHER, GAT, SCHILD - ATLETEN VOOR ALPINA-HELMEN

Alpina heeft door de jaren heen altijd geluisterd naar de beste atleten op hun respectievelijke terreinen en heeft altijd nauw met hen samengewerkt om het beste product te vinden. Op de Olympische Spelen concurreerden onder andere Felix Neureuther, Felix Loch en Marlies Schild met de veiligheidsrelevante producten van Alpina. Alles, zodat uiteindelijk niet alleen de sporters, maar ook u en andere sporters er baat bij hebben. Als een van de vijf merken behoort Alpina tot de Uvex Group. Hun taak is duidelijk omschreven: Mensen beschermen. Innovatief werk dat je beschermt tijdens je avonturen in de sneeuw en op de fiets.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1980
  • Grondleggers: Werner Grau
  • Vennootschappelijk Zeeat: Sulzemoos
  • Aantal Medewerkers: 60
  • Jaaromzet: 126 miljoen euro
  • Website: alpina-sports.com
  • Sporten: Wintersport, Fiets

3 GOEDE REDENEN VOOR ALPINA

  • Professionele Input: Topsporters zoals Felix Neureuther of Felix Loch delen hun productervaringen met Alpina.
  • Techniek: Alpina ingebouwd in skihelmen Hi-EPS - een materiaal met luchtkamers die de valkrachten absorberen.
  • Onderscheidingen: In 2016 won Alpina de felbegeerde ISPO Communication Award voor uitstekende producten in de sportindustrie.

ALPINE HELMEN, SKI'S...

Bij Keller Sports vindt u een grote keuze aan Alpina producten. Hoe diep de sneeuw of hoe steil de berg ook is, hier krijgt u de juiste uitrusting om u de grootst mogelijke veiligheid te garanderen. Skihelmen met de nieuwste en veiligste technologieën die ook nog eens comfortabel en stijlvol zijn. Hetzelfde geldt voor de skibril, waarmee u onder alle weersomstandigheden een goed zicht heeft. En ook als u een nieuwe fietshelm en de bijpassende Alpina-bril nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres!

ZICHTBAAR ZIJN - CAMPAGNE VOOR MEER VEILIGHEID

Met de #bevisible campagne wil Alpina de aandacht vestigen op de gevaren van slecht zichtbaar zijn op de weg. Alpina heeft speciaal voor dit doel Be-Visible helmen ontwikkeld. De fietshelmen worden in felgeel gehouden en verhogen overdag ook uw zichtbaarheid op de fiets - of u nu op weg bent naar uw werk, naar de sport of naar het café. Ze hebben ook reflectoren en een LED-achterlicht op batterijen voor een nog grotere verkeersveiligheid.

MEER INZICHT VOOR U: SKI'S...

Weer een voorbeeld van Alpina's innovatieve producten? Alpina heeft de Quattroflex-technologie ontwikkeld voor haar skibril. Het vermindert de blauwe component van het zichtbare licht aanzienlijk en verhoogt de contrasten in de sneeuw, zelfs bij slecht zicht. Het resultaat: meer veiligheid. Reflecties en reflecties worden minder, het uitzicht wordt beter en je kunt sneller reageren op een gevaarlijke situatie.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.