De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

AKU: ITALIAANSE AMBACHTELIJKE TRADITIE EN HET MODERNE IDEE VAN DUURZAAMHEID

Wat meer dan 30 jaar geleden begon in Montebelluna, Italië, met de oprichter van het bedrijf Galliano Bordin, is in de loop der decennia uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met oog voor innovatie en design. Hoogtechnologische bergschoenen voor de eisen van ervaren bergbeklimmers komen ook uit de creatieve smederij van de AKU en laten de harten van bergbeklimmers sneller kloppen. Duurzaamheid en authenticiteit staan bij de AKU hoog in het vaandel en liggen de makers van trekking-, wandel- en klimschoenen na aan het hart.

AKU AANBIEDINGEN: VERVAARDIGD EN ONTWORPEN IN EUROPA

Alle AKU-modellen van de huidige collectie voor 2017 worden uitsluitend in eigen fabrieken in Europa ontworpen en geproduceerd. Meer dan 90% van de gebruikte grondstoffen en componenten voor de laarzen zijn op deze manier traceerbaar. Ook de onderdelen van de laarzen, die niet afkomstig zijn van de Europese productie, zijn geografisch traceerbaar op basis van hun oorsprong. Deze transparantie is in overeenstemming met de bedrijfsfilosofie en de productieethiek van het Italiaanse bedrijf, dat groot belang hecht aan producten met een lange levensduur en tegelijkertijd het milieu zo goed mogelijk beschermt.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1987
  • Grondleggers: Galliano Bordin
  • Vennootschappelijk Zeeat: Montebelluna (Veneto), Italië
  • Aantal Medewerkers: 60-100
  • Jaaromzet: ongeveer 17 miljoen euro
  • Website: aku.it
  • Sporten: Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR AKU

  • Techniek: De AKU is een absolute specialist voor bergschoenen en maakt gebruik van de modernste en hoogwaardigste materialen - zoals Vibram® zolen en GORE® -Tex.
  • Billijkheid: De schoenen worden vrijwel uitsluitend in Europa geproduceerd - vooral in Italië - en alle gebruikte grondstoffen zijn traceerbaar.
  • Milieuzorg: AKU gebruikt gerecycled materiaal zoals rubber en EVA voor de middenzolen voor de schoenproductie.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN VOOR UW WEG NAAR DE TOP

Gericht op de anatomie van de voet, heeft de AKU zich tot doel gesteld om de beste buitenschoenen te produceren en werkt daarom met verschillende innovaties: ELICA technologie is de naam van het systeem dat staat voor een optimale en evenwichtige drukverdeling. Het profiel van de zool en de binnenzool van de schoen zijn licht schuin om u meer stabiliteit te garanderen tijdens uw tour. De met deze technologie uitgeruste AKU-wandelschoenen zijn bijzonder geschikt voor lange wandelingen. Ook de multiterreinschoenen van de schoenenfabrikant scoren goed. De AKU Climatica GTX garandeert u een perfecte grip en is bovendien waterdicht, robuust en extreem hoogwaardig in zijn afwerking. Neem een kijkje in de Keller Sports AKU online shop om deze en vele andere schoenmodellen te vinden.

AKU STORE: DUURZAAMHEID EN AUTHENTICITEIT

De makers van de AKU willen u graag duurzame schoenen leveren die onder milieuvriendelijke productieomstandigheden zijn geproduceerd. Ook de geringe vervuiling van de onderdelen van de schoenen is een punt dat bijzondere aandacht krijgt. Daarom worden bij de productie van de schoenen zoveel mogelijk gerecycled materiaal gebruikt om de flora en fauna te beschermen. Ook de schoendozen en het verpakkingsmateriaal zijn uitsluitend van papier gemaakt om de negatieve gevolgen voor het milieu zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast ondersteunt de AKU lokale milieugroepen en -verenigingen, zoals Naturfreunde Deutschland of Trekking Italia, om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen. De AKU heeft haar passie voor de bergen vanaf het begin behouden en haalt inspiratie voor steeds nieuwe modellen uit de Alpenwereld, die de AKU moet onderhouden. Ontdek het unieke en exclusieve ontwerp van de bergschoenen in de AKU Sale en ga op pad!

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.