De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

AEVOR - VAN ERGONOMISCHE SCHOOLTASSEN TOT STIJLVOLLE RUGZAKKEN

De oorsprong van AEVOR gaat terug naar een verjaardagsfeestje. In 2008 vierde Florian Michajlezko, toen 24 jaar oud en student bedrijfskunde, de eredag van een vriend in Berlijn. Het gesprek kwam op schooltassen en een fysiotherapeute vertelde hoe ze kinderen met rugklachten behandelde vanwege hun rugklachten in haar praktijk. Ze begrijpt niet waarom er geen continu verstelbare draagsystemen op de markt zijn, zoals lang het geval is geweest met trekkingrugzakken. Voor Michajlezko was het een idee dat hij altijd al had gezocht. Samen met Sven-Oliver Pink en Oliver Steinki richtte hij het bedrijf "ergobag" op, dat sindsdien duurzame ergonomische schoolrugzakken produceert. Na de succesvolle lancering werd het in Keulen gevestigde bedrijf in 2010 omgedoopt tot de "Fond of Bags". Dit werd gevolgd door de lancering van zes andere merken onder deze paraplu - waaronder AEVOR.

PETFLESSEN WORDEN GERECYCLED VOOR AEVORTASSEN

Sinds 2016 worden er verschillende tassen geproduceerd onder de merknaam AEVOR. Geïnspireerd door de fietskoeriers uit New York en Londen, zijn de producten optimaal aangepast aan een creatief, flexibel en dynamisch dagelijks leven. Het ontwerp en de functionaliteit van het product worden zeer zorgvuldig overwogen tijdens het productieproces. Het bijzondere aan AEVOR rugzakken en tassen is de kwaliteit van het materiaal. Zo gebruikt het milieuvriendelijke label bijvoorbeeld gerecycleerde PET-flessen voor ongeveer de helft van de buitenste stoffen van zijn producten.

In 2016 ontving het bedrijf de Duitse duurzaamheidsprijs en mag het zich sindsdien een van de meest duurzame middelgrote ondernemingen van Duitsland noemen. Daarnaast werkt het label samen met de Fair Wear Foundation voor eerlijke arbeidsomstandigheden in het productieland Vietnam. Er wordt ook samengewerkt met het bluesign systeem om giftige stoffen uit het productieproces te weren. Alle AEVOR producten zijn ook officieel "PETA Approved Vegan". Dit label controleert of er geen bestanddelen van dierlijke oorsprong worden gebruikt in het hele productieproces.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2010
  • Grondleggers: Sven-Oliver Pink, Florian Michajlezko, Oliver Steinki, Juliaan Cazin
  • Vennootschappelijk Zeeat: Keulen
  • Aantal Medewerkers: 177
  • Jaaromzet: 34 miljoen euro
  • Website: fondofbags.com
  • Sporten: Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR AEVOR

  • Milieuzorg: Ongeveer 50 procent van de buitenste stoffen wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
  • Onderscheidingen: AEVOR heeft al tal van prijzen ontvangen, waaronder de "Duitse duurzaamheidsprijs" in 2016.
  • Multifunctionaliteit: Tassen van het merk kunnen dankzij de "Expandable Function" worden uitgebreid en kunnen dus op verschillende manieren worden gebruikt.

AEVOR PRODUCTEN BIJ KELLER SPORTS: EIGEN CREATIES IN PLAATS VAN EEN BARVOORRAAD

Tassen en rugzakken van AEVOR zijn stijlvolle functionalisten die een moderne levenshouding uitstralen. Flexibel toepasbaar en perfect ontworpen voor een actieve levensstijl. Vrije tijd, studie, werk, geen enkel probleem. Onze AEVOR-shop heeft de juiste antwoorden op alle dagelijkse situaties. Veranderlijkheid en kleine functionele ideeën zijn ook in detail overtuigend. De gespen van AEVOR, bijvoorbeeld, zijn geen bar stock, maar echte eigen creaties. De verscheidenheid aan AEVOR-artikelen wordt ook naadloos voortgezet in het kleurontwerp van het merk. De AEVOR-serie omvat trendy pasteltinten, klassiek zwart en helder paars.

UITSTEKENDE ORGANISATIE IN AEVOR DAGRUGZAK OF REISVERPAKKING

Als AEVOR-dealer biedt Keller Sports u talrijke modellen uit de huidige AEVOR-collectie. Een absolute allrounder is bijvoorbeeld de 18 liter dagrugzak in V-vorm gesneden. Met zijn talrijke praktische functies is het de perfecte dagelijkse begeleider. De 18 liter inhoud is goed doordacht en biedt u goede organisatiemogelijkheden voor uw keukengerei dankzij de verschillende vakken en inzetstukken. Zo is er bijvoorbeeld een gevoerd laptopcompartiment en een ander voor een waterfles. Een verborgen vakje op de achterkant is ideaal voor uw paspoort op vakantie. Het meest indrukwekkend is echter de uitbreidbare functie van AEVOR-producten: Met twee eenvoudige stappen wordt de 18l-Daypack een 28 liter rugzak met een enorme opbergruimte. Nog groter is het AEVOR Trip Pack, dat dankzij het rolsysteem tot 33 liter kan worden uitgebreid - en dus, zoals de naam al doet vermoeden, ook geschikt is voor langere reizen.

RED DOT DESIGN AWARD VOOR HET AEVOR 18 LITER DAGRUGZAKJE

Door de vele goede ideeën van de productontwikkelaars winnen AEVOR-artikelen steeds meer nieuwe fans. De rugzakken en tassen zijn nu verkrijgbaar in meer dan twintig landen over de hele wereld. Er zijn ook veel prijzen uitgereikt. Het moederbedrijf "Fond of Bags" ontving al in 2011 de eerste Red Dot Design Award. Een jaar later won het bedrijf de enable2start Business Plan wedstrijd op het evenement "Duitsland - Land van Ideeën". De German Design Award, de German Sustainability Award en de German Entrepreneur Award zijn ook naar het in Keulen gevestigde bedrijf gegaan. In 2017 volgde nog een Red Dot Design Award voor het AEVOR Daypack. De jury prees expliciet de innovatieve combinatie van design en functie met de speciale V-vorm en de unieke metalen gespen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.