De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

STELLA MCCARTNEY - VIA LONDEN EN PARIJS NAAR HERZOGENAURACH

Stella McCartney's manier is een kunstwerk op zich. Zij zet de erfenis van de beroemde vader voort zonder zijn sporen te willen invullen. In plaats van in de muziekwereld te springen, gebruikmakend van wat vader Paul met de Beatles heeft opgebouwd, kanaliseert Stella McCartney haar creativiteit in de richting van een andere kunstvorm. De mode zou dat moeten zijn. Ze ontwierp haar eerste kunstlederen jack op twaalfjarige leeftijd, studeerde later kunst en design in Londen en liep stages bij beroemde kleermakers en modeontwerpers. En Stella McCartney's mix van heldere ontwerpen, de focus op vrouwelijkheid en natuurlijk zelfvertrouwen schijnen te schijnen. Zelfs Chloe heeft gebeld. Slechts twee jaar na haar afstuderen nam McCartney de leiding over als creatief directeur van het beroemde Parijse modehuis - en vier jaar later, ondanks al haar succes, bleef McCartney nieuwe wegen inslaan. Je eigen zou dat moeten zijn. Stella McCartney richtte haar eigen merk op, maar bleef openstaan voor andere projecten. Partner vreugde in plaats van eenzame vechters. Herzogenaurach in plaats van Parijs. In 2004, werkte Stella McCartney samen met adidas om de adidas door Stella McCartney lijn te lanceren?

DRIE STREPEN VOOR EEN MODE-ICOON: ADIDAS VAN STELLA MCCARTNEY

Hoog gedecoreerde ontwerper ontmoet het legendarische sportmerk. beloften van succes. Beloften van succes nagekomen. Mode en sport fuseerden - waarmee adidas als het ware een grote passie volgde. Het succesverhaal van de brand van Herzogenaurach begon met het eerste grote uitroepteken als leverancier van het eerste Duitse wereldkampioensteam in 1954. In de loop der decennia zijn er talloze hoofdstukken toegevoegd op en buiten het veld, op de velden, op de banen en op de renbanen. adidas is gepassioneerd door het samenbrengen van sportkleding en street style. Zo heeft Run DMC de superster direct naar de popcultuur gedragen. Daarnaast zijn er nog andere legendarische samenwerkingen, niet in de laatste plaats de Ultraboost, die schommelt tussen sport en mode. Hier komt adidas van Stella McCartney aan bod. De sterontwerper geeft adidas' stijlen nog meer fashion-appeal. High fashion voor de dagelijkse training, de yogasessie, de loop, de tenniswedstrijd. Het iconische adidas-logo maakt ook deel uit van de permanente inventarisatie wanneer het merk samenwerkt met een sterontwerper. Een centrale boodschap is ook verplicht voor elke adidas van Stella Mc Cartney Sale: het merk richt zich rechtstreeks tot vrouwen die hen op een positieve, sportieve manier willen ondersteunen en aanmoedigen.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2004
  • Grondleggers: Stella McCartney en Adidas
  • Vennootschappelijk Zeeat: Herzogenaurach (Adidas)
  • Aantal Medewerkers: > 57.000 (Adidas)
  • Jaaromzet: > 21 Mill. EUR (Adidas)
  • Website: adidas.de/adidas_by_stella_mccartney
  • Sporten: Training, Running, Tennis

3 GOEDE REDENEN VOOR ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

  • Milieuzorg: Voor Wimbledon 2019 leverde adidas van Stella McCartney outfits van gerecyclede stoffen.
  • Billijkheid: Om werknemers te beschermen, introduceerde adidas een eigen Workplace Standard voor de toeleveringsketen.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: adidas van Stella Mc Cartney artikelen zijn geschikt voor zowel topsporters als amateurs.

ADIDAS DOOR STELLA MCCARTNEY BIJ KELLER SPORTS

Stella McCartney gebruikt de kennis van adidas voor haar collecties en de innovatieve materialen en technologieën van het merk om deze te interpreteren voor de modewereld. De sterontwerper geeft de Ultraboost, waarvan de baanbrekende boostdemping de schokken efficiënt omzet in energie voor een explosieve stap, een onmiskenbaar ontwerp. Ze maakt haar trainingsjassen op maat alsof ze wachten om op de catwalk in Parijs, Milaan of New York op te treden, maar ze vergeet de functie niet. adidas van Stella McCartney producten gebruiken waterafstotende CLIMASTORM om u te beschermen tegen regen en wind tijdens de ren. Daarnaast zijn er praktische details die het draagcomfort verhogen - en bij ons krijgt u adidas van Stella Mc Cartney online. Jassen. Tops. Shirts. Sportieve beha's. Shorts. Tops. Tennis-Apparel. Lopers zoals de Ultraboost. Dit alles is te vinden in de adidas van Stella Mc Cartney Store van Keller Sports.

ADIDAS VAN STELLA MCCARTNEY: MODE VOOR TOPSPORTERS

Stella McCartney neemt de modieuze aanpak tot in het hart van de sportwereld. Recreatiesporters dragen de ontspannen, stijlvolle ontwerpen voor yoga, hardlopen, trainen of tennis. Maar ook topsporters glijden graag in de mix van high fashion en high tech. Stella McCartney ontwierp de officiële outfits van het Britse team voor de Olympische Spelen van 2012 en herhaalde haar ontwerp feat in 2016. Enkele van de beste tennissers ter wereld, waaronder Angelique Kerber, Garbine Muguruza en Dominic Thiem, hebben zich ook verzameld in adidas door Stella McCartney artikelen over de grootste banen ter wereld.

DUURZAME STIJL

Duurzaamheid speelt een cruciale rol voor zowel Stella McCartney als adidas. Beiden zijn zich bewust van hun ecologische en sociale verantwoordelijkheid. Beiden zoeken daarom naar manieren om de mode nog duurzamer te maken - en vinden ze allebei. Voor Wimbledon 2019 creëerde adidas van Stella McCartney voor Wimbledon 2019 een hele collectie gerecycled plastic en kleding. Het merk gebruikt ook "Dope Dye Technology" voor het verven, wat water bespaart door vroeg in het productieproces stukken te verven. Alexander Zverev, Angelique Kerber, Stefanos Tsitsipas en Caroline Wozniacki waren onder andere verantwoordelijk voor de duurzame stijlen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.