De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Adidas - tennis voor stijlvolle vrouwen

De geschiedenis van het duitse bedrijf Adidas gaat terug tot het jaar 1920. In dat jaar startte de twee Dassler broers de productie van goedpassende sportschoenen in Herzogenaurach. Vandaag de dag is Adidas een van de grootste producten van sportkleding ter wereld. Atleten van over de hele wereld zweren bij de producten van Adidas: Jesse Owens heeft 4 gouden medailles gewonnen op Adidas schoenen bij de Olympische Spelen van 1936, en heeft het bedrijf tevens een groot aanbod aan tennisproducten op de markt gebracht.

Win de wedstrijd met Adidas!

Vrouwen die kwaliteit en design hoog in het vaandel hebben staan zullen in het aanbod bij Keller Sports zeker hun perfecte outfit vinden. Van stijlvolle tassen tot trendy tennisrokjes, je kunt bij ons je persoonlijke keuze zelf controleren. Vrouwen waarderen de ademende kleding van dit legendarische merk tijdens lange wedstrijden, zelfs als het te warm wordt op de baan stabiliseren de functionele vezels de lichaamstemperatuur op een koel niveau. Tennisschoenen van Adidas hebben de kwaliteit om je te assisteren en je te helpen jouw volgende wedstrijd te winnen! Zoek door de outlet bij Keller Sports, waar we aantrekkelijke producten klaar hebben staan voor jou. Hier zul je profiteren van kortingen en minimale bestelwaarden (voor gratis verzending). Daarnaast vindt je er ook waardevolle tips van onze onafhankelijke experts die je kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Tennis sportkleding voor modebewuste vrouwen

Het merk met de drie strepen is onafscheidelijk verbonden aan de vrouwensportwereld. Speciaal voor vrouwen heeft ontwerpster Stella McCartney moderne tennismode ontworpen die je vrouwelijkheid benadrukken en je verzekeren van een topprestatie wanneer jij dat wilt! Een custom fit voorziet je van de ideale ondersteuning, zodat je je volledig kunt focussen op je spel. Combineer de jurk met andere accessoires voor vrouwen bij Keller Sports, alleen dan zul je volledig voorbereid zijn op ene krachtige prestatie op de baan!