De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

adidas outdoor schoenen: Perfectie uit Franken

Het doorslaggevende voordeel van adidas outdoorschoenen? Ervaring! Meer dan honderd jaar geleden maakte Adolf Dassler zijn eerste schoenen van canvas in een Frankische wasruimte. Later ontwikkelde hij de eerste schroefschoen voor voetballers, rustte hij 's werelds beste sprinters uit op de Olympische Spelen en werd hij uiteindelijk wereldberoemd door zijn innovaties. adidas heeft dus altijd gestaan voor kwaliteit die zelfs aan de allerhoogste eisen voldoet - ook in de outdoorsector.

Als een van de grootste spelers op de internationale markt heeft het in Herzogenaurach gevestigde bedrijf zichzelf steeds opnieuw uitgevonden. Maar ze verloren nooit hun missie uit het oog om naar het beste te streven. Inmiddels bestrijkt adidas een breed spectrum in de sportartikelensector, maar de productie van eersteklas schoenen maakt uiteraard nog steeds deel uit van hun zelfbeeld. Zo weet adidas ook te overtuigen als het gaat om outdoorschoenen. En dus hebben adidas outdoorschoenen voor mannen en vrouwen alles wat je nodig hebt voor je volgende outdoorervaring: waterbestendigheid, grip, ademend vermogen, duurzaamheid en een lange levensduur.

Wat zijn de voordelen van adidas outdoorschoenen?

Allereerst is het belangrijk om duidelijk te maken wat voor soort schoenen onder de brede categorie adidas outdoorschoenen voor mannen en vrouwen vallen: zowel wandelschoenen van gemiddelde hoogte als wandelschoenen die tot boven de enkel reiken. Plus adidas trail running schoenen. Alle ontwerpen hebben hun eigen voordelen, en alle varianten zijn perfect afgestemd op uw behoeften. En wat is er zo belangrijk aan wandelschoenen? Eerst en vooral moeten wandelschoenen bijzonder stevig zijn. Als u in de bergen wandelt, bevindt u zich immers vaak op oneffen terrein en bent u afhankelijk van absolute stabiliteit.

  • In het verleden werden wandelschoenen beschouwd als lomp, zwaar en vaak log, maar dankzij verschillende technologieën is het in Herzogenaurach gevestigde bedrijf erin geslaagd zijn adidas outdoorschoenen fijner en lichter te maken. Adidas outdoorschoenen, online verkrijgbaar bij Keller Sports, combineren de belangrijkste kenmerken zoals water- en profielbestendigheid. Dit betekent dat modder en nattigheid u niet kunnen deren. Veel modellen hebben ook extra kenmerken zoals bescherming tegen steenslag en versterkte tenen.

  • De hoger gesneden bergschoenen van adidas zijn bijzonder indrukwekkend in technisch veeleisend terrein. Ze bieden optimale ondersteuning en een nauwsluitende pasvorm, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw wandeling of beklimming.

  • De trailrunningschoenen van adidas worden ook gekenmerkt door de best mogelijke pasvorm en stabiliteit. Bovendien kun je nonchalant wisselen tussen asfalt en oneffen terrein: of het nu een stadscentrum is of een onverhard bospad - met adidas trailrunningschoenen kom je altijd droog en gezond op je bestemming aan. Ook omdat alle adidas outdoorschoenen indruk maken met een uitstekende demping en energieherstel.

Wat onderscheidt adidas outdoorschoenen?

Tientallen jaren van onderzoek en ontwikkeling, grote deskundigheid in de productie van sportartikelen - adidas heeft nu ontelbare eigen patenten en innovaties. Het merk werkt echter ook af en toe samen met andere fabrikanten om van elkaars expertise te profiteren. Wat bandenfabrikant Continental bijvoorbeeld te maken heeft met adidas outdoorschoenen, wordt in het volgende hoofdstuk afzonderlijk uitgelegd. Laten we eerst eens benadrukken welke technologieën in adidas outdoorschoenen worden gebruikt - en wat ze zo speciaal maakt.

  • Boost is de naam van de zooltechnologie die sinds 2013 ook in outdoorschoenen van adidas wordt gebruikt. De Boost-zool zorgt voor uitstekende demping en energieherstel. Boost werd ontwikkeld in samenwerking met het Duitse chemiebedrijf BASF en de claim om een bijzonder zacht en responsief materiaal te creëren. Boostzolen bevatten duizenden kleine cellen die energie opnemen en bij elke stap weer afgeven.

  • Een andere innovatie van adidas is de zogenaamde Primeknit-technologie. Dit is een bovenmateriaal dat zorgt voor ademend vermogen en het grootst mogelijke draagcomfort. Primeknit is gesponnen uit slechts één draad en garandeert dus een perfecte pasvorm.

  • GORE-TEX wordt in veel adidas outdoorschoenen gebruikt als bescherming tegen natte voeten. Het waterdichte, maar ademende membraan leidt het vocht dat tijdens de lichaamsbeweging wordt geproduceerd naar buiten en laat geen vocht naar binnen dringen.

adidas outdoorschoenen: meer grip dankzij Continental-technologie

Continental werd in 1871 in Hannover opgericht en groeide vervolgens uit tot een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Met de kennis van meer dan 150 jaar uitstekende grip, helpen de Nedersaksen nu ook adidas bij de ontwikkeling van schoenzolen. Continentale zooltechnologie wordt ook gebruikt in adidas outdoorschoenen. De rubbercoating is ontwikkeld in de eigen laboratoria van het bedrijf en zorgt volgens de bandenfabrikant voor een tot 30 procent betere grip.

De schoenen hebben dus een beter contact op alle denkbare ondergronden en bieden ook grip op oneffen terrein en gladde stenen. Grote namen in de sport vertrouwen al lang op de Continental-technologie van adidas outdoorschoenen. Thomas en Alexander Huber, de twee extreme atleten die naam hebben gemaakt onder de naam "Huberbuam", zweren bij de profielweerstand van Continental-zolen tijdens het wandelen. Samen met adidas en de bandenfabrikant hebben zij zelfs een eigen model outdoorschoen gelanceerd.

adidas outdoor schoenen shop je bij Keller Sports

Outdoor-liefhebbers zijn in onze adidas outdoorschoenenwinkel aan het juiste adres. Wij bieden een enorme keuze aan adidas outdoorschoenen voor mannen en vrouwen. U vindt wandelschoenen in verschillende uitvoeringen en trailrunningschoenen voor dames en heren in vele kleuren en uitvoeringen. adidas outdoorschoenen voldoen zelfs aan de hoogste eisen en weten te overtuigen met de al genoemde kenmerken over de hele linie.

Met een paar muisklikken kunt u niet alleen uw favoriete model bestellen, maar ook profiteren van onze regelmatige adidas outdoorschoenaanbiedingen. Natuurlijk kunt u deze aanbiedingen combineren met onze premium korting. Wilt u geen toekomstige kortingsacties missen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.