De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

OVER ABS

ABS werd in de jaren 80 opgericht en produceert lawine-airbags. Deze airbags zijn in verschillende rugzakmodellen geïntegreerd om aan de eisen van toerrijders en freeriders te voldoen. De door de fabrikant van de airbag toegepaste technologie is gebaseerd op de opwaartse druk van grotere voorwerpen in een lawine, waardoor het risico van begraving voor de drager van een ABS-lawinerugzak tot een minimum wordt beperkt. In de ABS Outlet bij Keller Sports vindt u rugzakken met lawine-airbags voor freeriders en tourers.

Meer over ABS

ABS OUTLET BIJ KELLER SPORTS

Aantrekkelijke aanbiedingen voor ski fans - dit is wat u moet weten over onze aanbiedingen:

  • 100% originele goederen van de fabrikant ✔
  • Verminderde afzonderlijke onderdelen van ABS ✔
  • Resterende omvang van afzonderlijke collecties ✔
  • Sportartikelen van vorig seizoen ✔

Tenzij beperkt, zijn onze ABS outletprijzen cumuleerbaar met andere kortingen.
Voor ABS Outletware & ABS Sale aanbiedingen gelden de gebruikelijke retourperiodes.

BESPAAR MET ABS SALE AANBIEDINGEN

  • Vind afgeprijsde sportartikelen in de outlet
  • Abonneren op de nieuwsbrief: Ontvang een waardebon van 10 € & exclusieve info over andere aanbiedingen
  • Word Keller Premium lid en ontvang 10% korting op alle artikelen.

ABS OUTLET: KWALITEIT VOOR PRIJSBEWUSTE SPORTERS

Ons rechtstreeks contact met de fabrikant zorgt ervoor dat in de Keller Shops alleen originele merkartikelen van ABS worden verkocht. Alle merkaanbiedingen in onze outlet worden verzonden in hun originele verpakking. Bij Keller Sports vind je geen B-ware of sportartikelen die al een paar keer zijn uitgepakt en uitgeprobeerd. In plaats daarvan zijn de aanbiedingen in onze ABS Outlet voornamelijk losse artikelen van het vorige seizoen. Omdat we ons uitgebreide premiumassortiment voortdurend bijwerken, is het de moeite waard om regelmatig door onze ABS Sale te bladeren. Daar kunt u altijd nieuwe aanbiedingen van ABS of andere van uw favoriete merken op het gebied van ski met verlaagde prijzen ontdekken. Om er zeker van te zijn dat u geen enkele toekomstige aanbieding mist en om te profiteren van zomer- en winteruitverkoop of Crazy Friday-aanbiedingen, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte en bent u als eerste op de hoogte van onze ABS-aanbiedingen.

VERGELIJKBARE SKI AANBIEDINGEN

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.