KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
275, 279

Fitness schoenen voor uw favoriete sport

Onze voeten hebben een zware last te dragen elke dag, maar helaas besteden er we vaak te weinig aandacht aan. Afwijkingen worden vaak niet opgemerkt na de loop van tijd. Met de juiste fitness schoen van Keller-Sports ben je goed voorbereid op jouw volgende training! Fitness schoenen moeten comfortabel zijn vooral en voldoen aan de vorm van de voet. Alleen perfect passende schoenen Zorgen voor een optimale fitness workout. Sportschoenen met demping zijn belangrijk voor je voeten en om de gewrichten comfortabel te houden. Met sommige sporten staan de gewrichten onder grote druk. Neem schoenen met genoeg demping om de spanning op de gewrichten te minimaliseren. Een mooie voorbeeld van een sport, waarbij je schoenen met demping nodig hebt is zumba. Bij deze sport moet je veel hoppen en springen. Keller Sports biedt u de KSPME ®, de Keller Sports Product Matching motor, dat is een zoekmenu rechts van de pagina. Met deze navigatie/zoekmenu kun je eenvoudig de schoenen vinden die bij je past, wanneer je tijdens het zoeken naar artikelen vragen hebt, dan kun je altijd advies vragen aan onze experts. Deze zijn bereikbaar via de chat, telefoon en mail. Met hunexpertise moet het haast wel lukken om het juiste product te vinden!

Fitness schoenen voor jouw sport

Als u voornamelijk indoor sport beoefend, dan is het fijn dat je geen sporen van kleur achterlaat op de vloer. Het is goed om op de hoogte te zijn van jouw voetafwijking en hiervoor de juiste schoenen te zoeken, wanneer je snel last hebt van je gewrichten of enkels hebt die naar binnen staan, dan is het goed om schoenen te kopen met genoeg demping. Hardlopers met overpronatie moeten bijvoorbeeld schoenen kiezen met ondersteuning. Wanneer je een onderpronator bent of neutraal, dan is het goed om een neutrale schoen te nemen.

Doorademende fitness schoenen waarborgen een optimale workout

Sporters die graag meerdere verschillende sporten willen beoefenen kiezen schoenen voor die voor meerdere doeleinden en geschikt zijn. Alsje regelmatig naar de sportschool gaat en verschillende workouts en sports uitoefent, dan is het goed om een schoen te nemen die geschikt zijn voor alle verschillende sporten en workouts. Voor outdoor is het goed om sportschoenen te kopen stabiel zijn en genoeg profiel en demping bieden om op ruw terrein te kunnen lopen. Naast de zool is ook de stof een belangrijke eigenschap. Stoffen die bijvoorbeeld zweet opnemen en weg ventileren. Of stoffen die doorademend zijn. Onder de Keller Sports scala aan fitness- schoenen bent u zeker om de ideale fitness- schoenen heeft perfect past bij uw behoeften. Het allemaal op grote prijzen en met snelle verzending!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.