De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

FIETSTRUIEN LANGE MOUW VOOR DAMES

Wielertruien met lange mouwen zijn niet alleen geschikt voor koele dagen of de overgang van het jaar. Wielertruien met lange mouwen voor dames kunnen u in de zomer ook beschermen tegen de zonnestralen. Voor koudere dagen of regenweer zijn jerseys met lange mouwen geschikt als tussenlaag onder een fietsjack. Sommige wielertruien zijn gemaakt van iets dikkere functionele stof of verstevigd met fleece en softshell materiaal. Sommige modellen fietstruien hebben iets dikkere borststukken voor bescherming tegen de wind, andere zijn uitgerust met reflecterende elementen - voor bescherming in het wegverkeer. De pasvorm van onze dames fietstruien met lange mouwen kunt u het beste direct op het fietszadel uitproberen. Dit is de enige manier om te weten te komen of de wielertrui echt past in de rijpositie en of de mouwen en de tailleband lang genoeg zijn.Een wielertrui voor vrouwen zou idealiter de rug en de nierstreek volledig moeten bedekken. De snit en de tailleband moeten zo zijn gemaakt dat de fietskleding nauw aansluit op uw lichaam en de wind er niet onderdoor kan. Op die manier bieden onze fietstruien met lange mouwen optimale bescherming tegen afkoeling. Wielershirts zijn van essentieel belang als het gaat om de sportuitrusting van wielrenners en toerfietsers. Wielertruien met lange mouwen voor dames behoren dan ook tot de verfijnde sportuitrusting. Betrouwbare, robuuste en hoogwaardige wielertruien voor dames in de wielersport mogen dan ook absoluut niet ontbreken.

FIETSTRUIEN LANGE MOUW VOOR DAMES BIJ KELLER SPORTS

In de winkel van Keller Sports vindt u wielershirts die aan al deze eisen voor vrouwelijke atleten voldoen en toch indruk maken met hun design en stijl.

FIETSTRUIEN AANBIEDINGEN

  • Hoeveelheid: tussen 30 en 50 sportproducten
  • Selectie: producten van hoge kwaliteit van geselecteerde fabrikanten
  • Fabrikant: Castelli, Giro, Gore Wear, Maloja, Martini Sportswear, Oakley, POC, Scott of Ziener
  • Beschikbare maten: XS tot XL
  • Prijsklasse: 64 EUR tot 143 EUR

VERLAAGDE WIELERSHIRTS IN DE FIETS-OUTLET

⚠️TIP\: In de uitverkoop bij Keller Sports vindt u nog vele andere aantrekkelijke aanbiedingen voor dames op het gebied van fietstruien met lange mouwen voor dames. Beschikbaarheid en prijzen kunnen op korte termijn worden gewijzigd. Gebruik onze e-maildienst indien uw maat of gewenst model op dit moment niet beschikbaar is.