De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

WIELERTRUIEN MET LANGE MOUWEN IN AËRODYNAMISCH ONTWERP

Als u een gepassioneerd fietser bent en ook in de overgangsseizoenen en in de winter sportief wilt zijn, is het de moeite waard een wielertrui met lange mouwen te kopen. De voordelen zijn het lage gewicht en het uitstekende draagcomfort. De kwaliteit van de stof, die zowel in de lengte als in de breedte elastisch is, zorgt voor een maximaal comfort. U heeft volledige bewegingsvrijheid met uitstekende thermische isolatie.

TRUIEN MET LANGE MOUWEN VOOR AMBITIEUZE FIETSERS

Fietsers die veel belang hechten aan snelheid dragen bij voorkeur nauwsluitende kleding. De nauwsluitende pasvorm van de topjes biedt u niet alleen optische voordelen, maar vermindert ook de luchtweerstand. Zo kunt u een optimale snelheid bereiken. Een typisch kenmerk van fietskleding is een verlengd rugpand, dat effectief voorkomt dat het gebied boven de heupen afkoelt als gevolg van het omhoogschuiven van de bovenkant in de gebogen fietshouding. Om het aankleden te vergemakkelijken, hebben de meeste lange wielertruien ritssluitingen. Deze kunnen over de gehele lengte of alleen aan de bovenzijde worden ontworpen. Opstaande kragen verhogen bij sommige modellen de bescherming tegen de kou. Zoals alle functionele textielsoorten voor gebruik in de sport zijn fietstruien met lange mouwen ademend, zweetafvoerend en sneldrogend. Voor de productie van de stoffen gebruiken de fabrikanten gedeeltelijk gepatenteerde technologieën voor een bovengemiddelde functionaliteit.

FUNCTIONELE, LANGE WIELERTRUIEN VOOR OFF-ROAD GEBRUIK

Een freeride longsleeve voor mountainbikers is wijder en losser gesneden dan een wielertrui. Het houdt je lekker warm en biedt maximale bewegingsvrijheid. De meeste tops met lange mouwen voor mountainbikers zijn gemaakt van pluizige en zeer nauwsluitende microvezelstof. Het materiaal is net zo zweetafvoerend als de stof waarvan de wielertruien zijn gemaakt. De luchtcirculatie is fantastisch. Het hoge ademend vermogen zorgt voor een regulatie van de lichaamstranspiratie en u voelt zich rondom droog in uw Freeride longsleeve. Als uw top nat wordt, droogt hij snel weer op dankzij de samenstelling van synthetische vezels.

PRAKTISCHE DETAILS VOOR MEER COMFORT TIJDENS HET FIETSEN

Het zijn de kleine details die van een wielertrui een multifunctioneel kledingstuk maken. Sommige modellen hebben een uitklapbare, vlakke spatbescherming aan de achterkant. Siliconen banden aan de tailleband zorgen ervoor dat de top betrouwbaar op zijn plaats blijft en niet omhoog glijdt. Een 3D-structuur biedt extra aerodynamica. In onze online shop vindt u ook truien speciaal voor fietsers. De kap is een praktisch accessoire en presteert uitstekend bij wind en lichte regen. Handig zijn de achterzakken, waarvan sommige met een laser zijn uitgesneden en voorzien zijn van drainageopeningen. Als fietser kunt u er gemakkelijk belangrijke gebruiksvoorwerpen in opbergen zonder dat uw bewegingsvrijheid wordt beperkt. Sommige modellen worden geleverd met een geïntegreerde microvezeldoek. U kunt het gebruiken om uw bril schoon te maken indien nodig.

VOOR- EN NADELEN VAN LANGE WIELERTRUIEN

Ambitieuze fietsers kunnen alleen maar baat hebben bij een speciale jersey van hoogwaardige functionele materialen. De vraag is alleen of een model met korte mouwen of een model met lange mouwen meer voordelen biedt. Dit hangt uiteindelijk af van het weer.

VOORDELEN:

  • aerodynamische snit voor lage luchtweerstand
  • hoog draagcomfort en optimale bewegingsvrijheid
  • ademend
  • vochtregulerend
  • laag gewicht
  • veel praktische details
  • waterafstotende en volledig winddichte modellen beschikbaar

ONGUNSTIG:

  • in geval van weersverandering, mogelijk te warm of te koud
  • niet zo luchtig als een T-shirt

ALS EEN FIETSER GOED UITGERUST VOOR HET KOUDE SEIZOEN

Met onze jerseys met lange mouwen voor fietsers en mountainbikers bent u goed uitgerust voor koel weer. Met de aantrekkelijke topjes kunt u comfortabel trainen bij lage temperaturen. In onze online winkel bieden wij een ruime keuze aan verschillende modellen van gerenommeerde merken in diverse uitvoeringen en kleuren.