De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

FIT VOOR DE ZOMER MET DE JUISTE KLEREN

In onze online shop bieden wij u een selectie van aerodynamisch gesneden shorts voor wielrenners en iets wijdere modellen voor mountainbikers. Welk model u ook kiest, alle shorts hebben een snit die ze voorbestemt voor het fietsen. U zult genieten van volledige bewegingsvrijheid en u zeer comfortabel voelen op de fiets dankzij een ademend en vochtregulerend ontwerp. De shorts zijn hoofdzakelijk gemaakt van synthetische functionele vezels die snel drogen en zeer licht op de huid aanvoelen. In sommige modellen verbeteren inzetstukken van gaas bovendien de luchtcirculatie. Platte of geminimaliseerde naden voorkomen wrijving en huidirritaties.

FIETSBROEKEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK OP DE WEG

Wielershorts voor wielrenners zijn traditioneel dicht op het lichaam gesneden. Dit heeft het voordeel dat je minder weerstand biedt aan de lucht en dus sneller vooruitgang boekt. Ademende zitkussens zorgen voor comfortabel rijden, zelfs over langere afstanden. De strakke fietsbroeken blijven op hun plaats dankzij de compressie, elastische manchetten en meestal siliconen kleeflagen. U kunt de short combineren met beenwarmers bij wisselvallig weer om uw kuiten tegen de kou te beschermen. Ze kunnen ook zonder problemen met andere fietsbroeken worden gecombineerd. Panty's die speciaal voor dit doel geschikt zijn, zijn voorzien van lussen om ze aan de overbroek te bevestigen.

DE JUISTE FIETSBROEKEN VOOR FREERIDERS EN RECREATIEVE FIETSERS

Nogmaals, off-road rijders hebben heel andere behoeften dan racers. Een nonchalante verschijning hoort bij hun sport. Daarom zijn fietsbroeken voor mountainbikers wijder uitgesneden. De shorts plakken niet aan de huid en zijn vaak gemaakt van een elastisch 4-way stretch materiaal. Om geschikt te zijn voor off-road gebruik in alle weersomstandigheden, zijn de korte fietsbroeken verkrijgbaar in waterafstotende en winddichte versies. Wie graag met een zitkussen rijdt, kan de strakke, gevoerde korte broek er gewoon onder uit trekken. Fietsbroeken zijn bijzonder robuust en slijtvast. Visueel lijken ze op conventionele Bermuda's met knopen, kleppen en praktische zakken. Klittenband en ritssluitingen, evenals een elastische tailleband zorgen voor een perfecte pasvorm naar uw lichaamsvorm.

DE VOOR- EN NADELEN VAN FIETSBROEKEN

Een korte fietsbroek is ideaal voor warmere dagen en biedt nauwelijks nadelen als het weer goed is. Het enige wat overwogen moet worden is of een korte koersbroek een alternatief zou zijn vanwege de betere pasvorm. Dat een korte broek die slechts tot de knie reikt, bij koel weer te koud kan zijn, is duidelijk. De meeste fietsbroeken kunnen echter gemakkelijk worden verlengd met beenwarmers indien nodig.

VOORDELEN:

  • volledige bewegingsvrijheid
  • ademend
  • huidvriendelijke stof
  • zweetafvoerend
  • sneldrogend
  • verkrijgbaar in wind- en waterafstotende versies
  • goede UV-zonnebescherming

ONGUNSTIG:

  • kalveren zijn onbeschermd tegen vliegende insecten en de zon
  • te koel bij plotseling kouder weer

KIJK UIT NAAR DE ZOMER FIETSTOCHTEN IN JE NIEUWE SHORTS

Korte fietsbroeken maken trainen comfortabeler bij warme temperaturen. Ze geven een luchtig en vrij gevoel. Als u ook van de voordelen wilt profiteren, moet u bij Keller Sports specifiek op zoek gaan naar fietsbroeken die u qua design en eigenschappen het meest aanspreken. Als u niet kunt beslissen, moet u verschillende modellen kiezen, want de zomer is lang en u hebt genoeg fietskleding nodig om u om te kleden.