De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Welke betalingsmethoden accepteert u?

Bij Keller Sports kunt u kiezen voor betaling met creditcard, Paypal, iDeal, of Klarna factuur.

  • Creditcard: Het geld wordt onmiddellijk van uw kaart afgeschreven op het moment dat u de bestelling plaatst. De terugbetaling neemt tussen de 3 en 5 werkdagen in beslag, aangezien de bank enige tijd nodig heeft om de terugbetaling te verwerken. De factuur die u ontvangt na het plaatsen van de bestelling is louter informatief.
  • Paypal: Het geld wordt onmiddellijk afgetrokken van uw Paypal-account op het moment dat u de bestelling plaatst. Bij een terugbetaling wordt het geld op uw rekening ontvangen enkele minuten nadat de terugbetaling in ons systeem is gevalideerd. De factuur die u ontvangt na het plaatsen van de bestelling is louter informatief.
  • iDeal: Het geld wordt direct van uw iDeal rekening afgeschreven op het moment dat u de bestelling plaatst. De terugbetaling duurt tussen de 3 en 5 werkdagen, omdat de bank enige tijd nodig heeft om de terugbetaling te verwerken. De factuur die u ontvangt na het plaatsen van de bestelling is louter informatief.
  • Klarna factuur: Er wordt geen geld betaald op het moment dat u een bestelling plaatst. U ontvangt rechtstreeks van Klarna een factuur met alle betalingsinformatie: te betalen bedrag, bankrekening en betalingskenmerk.

    Wij verzoeken u het genoemde bedrag binnen 14 dagen over te maken op de op de factuur aangegeven rekening, onder vermelding van het referentienummer.

    Als het referentienummer op de bankoverschrijving onjuist is, kan Klarna de betaling niet lokaliseren en koppelen aan uw openstaande factuur.

    Als u problemen heeft met uw factuur of de betaling, neem dan rechtstreeks contact op met Klarna.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.