Activeer Premium kortingen Premium korting is actief
Word nu een premium-lid en bespaar 10% op elke aankoop* Meer informatie

EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR PREMIUM-LEDEN

  • 10% korting op alle artikelen in de winkel* (behalve op "strikt beperkte" en "beperkte" artikelen)
  • Exclusieve toegang tot "strikt beperkte" artikelen - exclusief voor Premium-leden
  • Premium-aanbiedingen en reguliere voorverkoop
  • 12 VOLLE MAANDEN VOR SLECHTS €9,99*
WORD NU LID

Only available to you as a Premium member:

Welke acties onderneemt Keller Sports?

Vanaf 17 maart 2020: Vanwege de huidige situatie, veroorzaakt door het uitbreken van het coronavirus (SARS-CoV-2), is het onze hoogste prioriteit bij Keller Sports om de veiligheid van onze klanten, werknemers en partners te waarborgen.

De afgelopen weken hebben we al tal van maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de diensten van onze online winkels Keller Sports en Keller x beschikbaar kunnen blijven en de gebruikelijke hoge kwaliteit kunnen blijven leveren. Door deze maatregelen kunnen wij blijven garanderen dat uw bestelling veilig en snel zal verzonden worden, met inachtneming van aanzienlijk verhoogde veiligheids- en hygiënische voorschriften.

Voor onze medewerkers van het kantoor in München werd het daarom mogelijk gemaakt om vanuit hun thuiskantoor te werken. Afspraken worden alleen gemaakt per telefoon of videoconferentie.

We zijn ons er terdege van bewust dat sportieve activiteiten momenteel maar zeer beperkt mogelijk zijn. Toch willen we blijven bijdragen aan een bewuste en sportieve levensstijl. We houden u op de hoogte via Instagram en Facebook.

Ons hele team wenst u het allerbeste en een goede gezondheid. Wij danken u voor uw begrip en voor het in ons gestelde vertrouwen.