KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Wat gebeurt er met mijn cadeaubon als ik iets terugstuur?

Een contante betaling van een cadeaubon is niet mogelijk. Als u artikelen aan ons retourneert, gebruiken wij de cadeaubon als tegoed, dat u kunt inwisselen voor uw volgende bestelling.

Heeft u uw gehele bestelling met de cadeaubon betaald?
Het tegoed wordt teruggestort op je tegoedrekening en je kunt het tegoed gebruiken voor een volgende bestelling. Contante betaling van het tegoed is niet mogelijk.

Heb je de cadeaubon gecombineerd met een andere betaalmethode?
Als het bedrag van de artikelen die je bewaart lager is dan de waarde van je cadeaubon, zullen we dit bedrag in mindering brengen op de artikelen die je bewaart. De resterende waarde van de cadeaubon wordt op uw rekening bijgeschreven. Het bedrag dat boven de waarde van de cadeaubon is betaald, betalen we terug met de betaalmethode die je bij je bestelling hebt gekozen.

Als het bedrag van de artikelen die je bewaart groter is dan de waarde van je cadeaubon, zullen we het volledige bedrag van de cadeaubon aftrekken. We zullen het bedrag dat boven de waarde van de cadeaubon is betaald, terugbetalen via de betaalmethode die je bij de bestelling hebt geselecteerd.

AANVERWANTE VRAGEN

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.