De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Wat is KELLER Premium?


< Terug naar FAQWat is KELLER Premium?

Met het KELLER Premium lidmaatschap willen wij u exclusieve voordelen bieden bij het winkelen bij Keller Sports en Keller x.

Premium leden:

  • besparen 10% op alle artikelen*
  • hebben toegang tot exclusieve producten die slechts bij enkele retailers verkrijgbaar zijn
  • ontvangen gratis verzending bij een bestelling boven € 75
  • profiteren van exclusieve premiumaanbiedingen en regelmatige voorverkoop
  • het lidmaatschap kost €9,99 voor 12 maanden*.

U kunt uw Premium Lidmaatschap eenvoudig beheren via uw klantaccount. Als u na afloop van de 12 maanden wilt blijven profiteren van uw lidmaatschap, hoeft u verder niets te doen. Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd met nog eens 12 maanden. Als u uw lidmaatschap niet automatisch wilt laten verlengen, is het voldoende om het ten minste 14 dagen voor het einde van de 12 maanden onder "Mijn account" op te zeggen.

Indien u uw account niet voor het einde van het jaar opzegt, wordt deze met een jaar verlengd voor de prijs van 9,99€. Voor lidmaatschappen met een gereduceerd tarief of een initiële looptijd van 6 maanden bedraagt het lidmaatschapsgeld voor het volgende jaar €9,99.

*uitgezonderd voor producten die zijn gemarkeerd als "Members Only" of "Limited". Lees alsjeblieft onze algemene voorwaarden: https://www.keller-sports.nl/static/algemene-voorwaarden/Kan ik KELLER Premium zijn zonder een account te hebben?

Helaas is dit niet mogelijk. Het KELLER Premium lidmaatschap is gekoppeld aan uw e-mailadres, dus het is noodzakelijk dat u een account heeft om van het Premium lidmaatschap te kunnen blijven profiteren.