De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Terugbetalingen


< Terug naar FAQIk heb iets teruggestuurd - hoe lang duurt het voor ik mijn geld terugkrijg?

Zodra de retourzending in ons magazijn is aangekomen, kan het een paar dagen duren voordat deze in het systeem is opgenomen. Houdt u er rekening mee dat dit tot 14 dagen kan duren. Zodra het artikel is geregistreerd, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld en wordt de terugbetaling dezelfde avond nog overgemaakt.De terugbetaling staat nog niet op mijn rekening.

Wij zullen u terugbetalen via dezelfde betaalmethode die u gebruikt heeft om te betalen. Als dit niet meer mogelijk is (bijvoorbeeld omdat de kaart verlopen of geannuleerd is), stellen wij u hiervan per e-mail op de hoogte en storten wij het geld per bankoverschrijving terug.

  • PayPal: Als u met PayPal betaalde, zal de terugbetaling automatisch gebeuren en binnen de komende uren op uw rekening verschijnen.
  • Credit card: Als u met een credit card betaald heeft, duurt het tussen de 3 en 5 werkdagen voordat het op uw rekening verschijnt. Als het een kredietkaart is en geen debetkaart, ziet u het geld aan het eind van de maand samen met alle betalingen en terugbetalingen voor dezelfde maand.
  • Factuur (Klarna): Als u hebt gekozen voor betaling per factuur - maar nog niet hebt betaald, zal de factuur worden geannuleerd of aangepast. Als er spullen zijn die u hebt bewaard, zult u voor die spullen moeten betalen. Als u de factuur al heeft betaald en wij passen hem aan, dan krijgt u het geld terug van het factureringsbedrijf.
  • iDeal: Als u betaald met iDeal, zal het geld worden teruggestort op uw bankrekening net als een normale bankoverschrijving. Dit neemt gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen in beslag.