De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Keller Sports kortingsbonnen


< Terug naar FAQHoe krijg ik kortingsbonnen?

U kunt alle actieve kortingsbonnen krijgen met onze nieuwsbrief - wij sturen elke week verschillende codes die geldig zijn voor een groot aantal artikelen uit ons assortiment.

Als u een nieuwe abonnee bent, krijgt u een 10€ kortingsbon voor uw eerste bestelling, dus schrijf u nu in.

En als u nog meer korting wilt, vergeet dan niet dat onze premiumklanten een extra 10% korting krijgen op alle artikelen.Hoe kan ik een voucher inwisselen?

U kunt vouchers inwisselen in de winkelwagen. Aan de rechterkant van de pagina, onder het totaalbedrag van uw bestelling, vindt u een veld waar u de vouchercode kunt invoeren. Controleer voordat u uw bestelling verzendt nogmaals of uw tegoedbon is verrekend met de waarde van de goederen, want het is helaas niet mogelijk om een tegoedbon op een later tijdstip in te wisselen.Zijn er voorwaarden voor vouchers?

Ja, alle vouchers hebben voorwaarden: Minimum bestelwaarde, vervaldatum en kan alleen geldig zijn voor geselecteerde artikelen. Alle voorwaarden staan altijd in dezelfde e-mail als waarmee u de e-mail ontving.

Als u de kortingscode op een banner op de website hebt gezien, staan de voorwaarden onderaan de website, vóór de voettekst.Ik wil cadeaubonnen kopen

Als u op zoek bent naar onze cadeaubonnen, kunt u alle informatie lezen.