• 10% op alle artikelen in de winkel*
  • Elke bestelling zonder verzendkosten en retourkosten
  • Gratis retourzending
  • 12 maanden voor 9,99 €*
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Klantenrekening


< Terug naar FAQWat zijn de voordelen van een klantenrekening?

Met uw klantenrekening kunt u

  • bekijk de status van uw bestellingen en controleer de verzendstatus
  • een adresboek aanleggen
  • sla uw verlanglijstje op
  • uw premium lidmaatschap beheren
  • controleer uw cadeaubonnenHoe maak ik een klantenrekening aan?

In onze winkels vindt u in de rechterbovenhoek een pictogram voor de klantenrekening. Klik op het pictogram om een nieuw venster te openen. Als u klikt op "Nog niet geregistreerd? Klik dan hier!", kunt u uw e-mail adres invoeren en uw wachtwoord kiezen. Klik vervolgens op "ACCOUNT CREËREN".Hoe log ik in op mijn klantenrekening?

Op onze website staat rechtsboven een pictogram voor de klantenrekening. Klik op het pictogram, voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op "LOGIN".Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Om uw wachtwoord te wijzigen, gaat u naar het onderdeel Wachtwoord van uw account. Daar kunt u uw wachtwoord wijzigen door een nieuw te kiezen.

Als u uw wachtwoord wilt wijzigen omdat u het niet meer weet wanneer u probeert in te loggen, klik dan op "Ik ben mijn wachtwoord vergeten", zodat we u een nieuw wachtwoord kunnen e-mailen.Hoe kan ik mijn adres veranderen?

Om uw adres te wijzigen, gaat u gewoon naar het gedeelte Adres in uw account en wijzigt u het in het juiste adres.

Een adreswijziging heeft geen gevolgen voor bestellingen die al zijn geplaatst, ook niet als deze nog niet zijn verzonden.Kan ik mijn account verwijderen?

Als u uw account wilt verwijderen of informatie wilt over hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u een e-mail sturen ons contacteren en het onderwerp van uw contact selecteren. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.