De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

KELLER Premium lid worden en opzeggen


< Terug naar FAQHoe kan ik een KELLER Premium Lid worden?

Om Premium Lid te worden, klik op het "KELLER PREMIUM" icoon rechts bovenaan. Met slechts één klik kunt u het lidmaatschap aan uw winkelwagentje toevoegen - net zoals u met een normaal product zou doen. Wanneer u naar de kassa gaat, zal uw 10% premiekorting direct van uw artikelen worden afgetrokken en kunt u uw bestelling zoals gewoonlijk afronden.

U kunt dan automatisch van uw Premium-voordelen genieten telkens wanneer u een bestelling plaatst. Log gewoon in met uw e-mailadres en wachtwoord op www.keller-sports.nl of www.keller-x.nl. U kunt uw Premium lidmaatschap tot 14 dagen voor het reguliere einde van de looptijd opzeggen. Hiervoor logt u in op uw klantenaccount met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik op het pictogram voor "MIJN ACCOUNT" in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens "PREMIUM" aan de linkerkant. Klik op "Wijzig premium lidmaatschap".

Als u premiumlid van Keller Sports wilt blijven, hoeft u verder niets te doen. Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd met nog eens 12 maanden voor een bedrag van 9,99€.

Als u een premiumlidmaatschap met een eerste termijn van 6 maanden voor 4,99€ hebt afgesloten, gelden dezelfde annuleringsbepalingen. Na de eerste 6 maanden wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd voor nog eens 12 maanden tegen een vergoeding van 9,99€.

*uitgezonderd voor producten die zijn gemarkeerd als "Members Only" of "Limited". Lees alsjeblieft onze algemene voorwaarden: https://www.keller-sports.nl/static/algemene-voorwaarden/Hoe kan ik mijn KELLER Premium Lidmaatschap opzeggen?

Als u uw Premium Lidmaatschap wilt annuleren, gaat u gewoon naar het Premium gedeelte in uw account. Daar kunt u uw premium lidmaatschap op elk moment opzeggen.