De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Hoe word ik een Premium-lid en hoe kan ik opzeggen?

Om Premium-lid te worden, klik je op het pictogram "KELLER PREMIUM" in de rechterbovenhoek. Met slechts één klik kan je nu het lidmaatschap toevoegen aan uw winkelwagentje - net zoals je zou doen met een normaal product. Wanneer je naar de kassa gaat, wordt uw 10% premiumkorting direct voor je producten verrekend en kan je je bestelling zoals normaal afronden.

Nu kan je automatisch genieten van je premiumvoordelen bij elke bestelling. Log gewoon in met je e-mailadres en wachtwoord op www.keller-sports.be.

U kunt uw Premium-lidmaatschap annuleren tot 14 dagen voor het einde van de termijn. Om dit te doen, logt u in op uw klantaccount met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik op het pictogram voor 'MIJN ACCOUNT' rechtsboven en selecteer vervolgens "PREMIUM" aan de linkerkant. Klik hier op 'Premium-lidmaatschap veranderen'.

Als u na afloop van de 12 maanden wilt blijven profiteren van uw lidmaatschap, hoeft u verder niets te doen. Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd met nog eens 12 maanden.

Indien u zich hebt ingeschreven voor een Premium-lidmaatschap met een eerste termijn van 6 maanden voor €4,99 gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden. Na de eerste 6 maanden wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd voor nog eens 12 maanden voor €9,99.

*uitgezonderd voor producten die zijn gemarkeerd als "Members Only" of "Beperkt". Lees alsjeblieft onze algemene voorwaarden: https://www.keller-sports.be/static/algemene-voorwaarden/

AANVERWANTE VRAGEN

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.