De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Cadeaubonnen - Hoe kan ik ze correct inwisselen?


< Terug naar FAQHoe kan ik een cadeaubon inwisselen?

Om uw cadeaubon in te wisselen, hoeft u alleen maar de code op de PDF van uw bon in te vullen.

  • U kunt de code nu invoeren onder "Mijn Account" in de rubriek "Cadeaubonnen" en de waarde van de cadeaubon zal op uw rekening worden bijgeschreven - onmiddellijk inwisselbaar bij uw volgende aankoop.
  • U kunt de code ook direct in het winkelmandje invoeren wanneer u uw bestelling plaatst.

U kunt uw cadeaubon inwisselen voor Keller Sports en Keller x artikelen.

Als de waarde van de aankoop hoger is dan het tegoed van de cadeaubon, moet het verschil via een andere betaalmethode worden betaald. Als de waarde van uw aankoop lager is, wordt het resterende tegoed gecrediteerd op uw klantenrekening.Ik heb een bestelling geplaatst maar vergat de cadeaubon in te voeren. Kan ik het later inwisselen?

Helaas is dit niet mogelijk. Als uw bestelling nog kan worden geannuleerd, kunnen wij deze annuleren en plaatst u een nieuwe bestelling - met de vouchercode.

Als uw bestelling niet meer geannuleerd kan worden, kunnen wij uw tegoedbon helaas niet meer bij uw bestelling crediteren. Maar u kunt het natuurlijk wel gebruiken voor uw volgende bestelling.Waar kan ik het resterende saldo van mijn cadeaubon zien?

Uw saldo zal worden weergegeven in uw "Mijn Rekening".

Let op: het saldo wordt niet automatisch weergegeven bij aankoop van een cadeaubon. U moet de code die u per e-mail hebt ontvangen, handmatig invoeren.