De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Cadeaubonnen - Voordat u koopt


< Terug naar FAQHoe kan ik een KELLER cadeaubon kopen?

U kunt cadeaubonnen - net als een gewoon product - rechtstreeks op onze website kopen. Hier vindt u onze selectie:

25€

50€

75€

100€

150€


Alleen geregistreerde klanten kunnen cadeaubonnen kopen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw e-mailadres niet verkeerd gespeld wordt wanneer u uw bestelling plaatst of er zich andere problemen voordoen.

❗️ Let op: Cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld in het land waar ze zijn gekocht; het is niet mogelijk bonnen in andere landen in te wisselen (d.w.z. in de winkel op keller-sports.at als ze in Duitsland zijn gekocht) of in andere valuta (d.w.z. in CHF als ze in EUR zijn gekocht).Validity

Vorderingen uit hoofde van cadeaubonnen zijn onderworpen aan de verjaring (§§ 195, 199 BGB). Zij kunnen dus worden ingewisseld tot het einde van het derde kalenderjaar na de aankoop. Voorbeeld: Uitgiftedatum van de cadeaubon: 22.11.2020, dan is hij geldig tot 31.12.2023. U vindt de uitgiftedatum direct op uw cadeaubon.Kan ik de cadeaubon combineren met andere bonnencodes?

Ja, in het winkelmandje heeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon en een cadeauboncode op dezelfde bestelling toe te passen. Gebruik gewoon de gemarkeerde velden. Het is ook mogelijk om meerdere cadeaubonnen voor één bestelling te gebruiken.