De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Cadeaubonnen - Andere vragen


< Terug naar FAQIk heb de cadeaubon die ik besteld heb niet ontvangen.

Als u een cadeaubon hebt gekocht maar niets van ons hebt ontvangen, controleer dan het e-mailadres dat u hebt gebruikt om uw account aan te maken en controleer ook uw spam-map.

Als u de e-mail met de cadeaubon nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen om deze te vinden.Kan ik mijn cadeaubon annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om een cadeaubon te annuleren. Cadeaubonnen of tegoeden op cadeaubonnen kunnen niet in contanten worden uitbetaald of met openstaande schulden worden verrekend.Wat gebeurt er met mijn cadeaubon als ik iets terugstuur?

Een contante betaling van een cadeaubon is niet mogelijk. Als u artikelen aan ons retourneert, geven wij de bon een tegoedbon die u kunt gebruiken voor uw volgende bestelling.

  • U heeft uw gehele bestelling betaald met de cadeaubon.
    Het tegoed wordt teruggestort op uw kredietrekening en u kunt het tegoed gebruiken voor een toekomstige bestelling. Contante betaling van het krediet is niet mogelijk.
  • U heeft de cadeaubon gecombineerd met een andere betaalmethode?
    Als het bedrag van de artikelen die u bewaart lager is dan de waarde van uw cadeaubon, verrekenen wij dit met de artikelen die u bewaart. De resterende waarde van de voucher zal op uw rekening worden bijgeschreven. We zullen het bedrag dat u meer heeft betaald dan de waarde van de voucher terugbetalen via de betaalmethode die u heeft geselecteerd toen u uw bestelling plaatste.

    Als het bedrag van de artikelen die u bewaart hoger is dan de waarde van uw cadeaubon, verrekenen wij dit bedrag volledig met de cadeaubon. We zullen het bedrag dat u meer heeft betaald dan de waarde van de cadeaubon terugbetalen via de betaalmethode die u heeft gekozen toen u uw bestelling plaatste.