De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Betaalmethoden


< Terug naar FAQWelke betaalmethodes zijn beschikbaar?

De volgende betaalmethodes zijn beschikbaar bij Keller Sports:

  • Kredietkaart: Het geld wordt onmiddellijk van uw kaart afgeschreven op het moment van de bestelling. De terugbetaling zal tussen de 3 en 5 werkdagen in beslag nemen, aangezien de bank enige tijd nodig heeft om de terugbetaling te verwerken. De factuur die u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling is uitsluitend ter informatie.
  • PayPal: Het geld wordt direct van uw Paypal rekening afgeschreven wanneer u de bestelling plaatst. In het geval van een terugbetaling, zal het geld op uw rekening aankomen enkele minuten nadat de terugbetaling in ons systeem gevalideerd is. De factuur die u na het plaatsen van de bestelling ontvangt, dient uitsluitend ter informatie.
  • Factuur (Klarna): Er wordt geen geld betaald op het moment van bestellen. U ontvangt rechtstreeks van Klarna een factuur met alle betalingsgegevens en informatie: te betalen bedrag, bankgegevens en betalingskenmerk.

    Maak het gespecificeerde bedrag binnen 14 dagen over op de in de factuur vermelde rekening, onder vermelding van het referentienummer.

    De betaling moet op de aangegeven rekening worden overgemaakt. Als het referentienummer op de overschrijving onjuist is, kan Klarna de betaling niet lokaliseren en koppelen aan uw openstaande factuur.

    Als u problemen heeft met uw factuur of betaling, neem dan rechtstreeks contact op met Klarna.

  • iDeal: Het geld wordt onmiddellijk van uw bankrekening afgeschreven op het moment van de bestelling. De terugbetaling duurt tussen 3 en 5 werkdagen, omdat de bank enige tijd nodig heeft om de terugbetaling te verwerken. De factuur die u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling is uitsluitend ter informatie.

Bovendien behoudt Keller Sports zich het recht voor om de betalingsmogelijkheden te beperken tot betaling met kredietkaart, vooruitbetaling en Paypal voor bestellingen met een goederenwaarde van meer dan €250 en in andere gevallen. Let op: bij het invoeren van een nieuw adres (ook voor cadeauzendingen) is het noodzakelijk de betalingsgegevens opnieuw in te voeren. Dit zorgt ervoor dat een adres alleen wordt gewijzigd als u dat wenst.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de betalingsmethode te wijzigen voor een bestelling die al is geplaatst. Wij kunnen uw bestelling echter annuleren, zodat u een nieuwe bestelling kunt plaatsen en een andere betalingsmethode kunt kiezen.Is er een beste prijs garantie?

Bij Keller Sports kunt u alleen artikelen kopen tegen de prijs die op onze website staat. Wij passen onze prijzen niet aan de prijzen van andere leveranciers aan. U kunt natuurlijk meer informatie vinden over hoe u korting kunt krijgen op de prijs die wij aanbieden.