KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
292

Sportkleding en schoenen van bekende merken voor dames: compleet met professioneel advies.

Als ambitieuze atleet weet je dat het belangrijk is om de juiste kleding te dragen tijdens trainingen om het perfecte resultaat te behalen. Je voelt gelijk het verschil wanneer je nieuw sportkleding draagt. De pasvorm is beter en de functionaliteit is hoger. Hier bij Keller Sports werken we alleen met getraind personeel dat je op elk mogelijke manier kan adviseren. Niet alleen de pasvorm is van belang, de kleding moet ook modern zijn en passen bij je levensstijl. Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie en je vind dames sportkleding voor elk soort training.

KSPME®

Keller Sports gebruikt een moderne technologie om het beste uit onze online services te kunnen halen. We hebben de Keller Sports Matching Engine® (KSPME) ontwikkeld waarmee een unieke checklist voor dameskleding gemaakt kan worden om makkelijk het juiste product te kiezen op onze website.

Sportschoenen voor dames: verbeterd comfort en minimaal risico op blessures.

Elke stap is anders en vaak is het zo dat er een lange aanpassingsperiode is wanneer je een nieuwe schoen koopt. Daarom moet je de schoen kopen die het best bij jouw past. Een van de meest voorkomende problemen hierbij is overpronatie. De voet gaat naar binnen wanneer je loopt. Proneren is iets dat voorkomen moet worden, de voet moet op de juiste manier ondersteund worden. Het merk Mizuno heeft een schoen die de voet ondersteunt, de Wave Paradox. Deze schoen beschermt de voet tegen overpronatie en verminderd de druk op de spieren. Dankzij schoenen als deze, kun je zonder problemen hardlopen.

Pronatie

Naast een voet die naar binnen gaat tijdens het lopen, is het ook mogelijk dat de voet naar buiten gaat. In dit geval moet er meer gewicht zitten in de laterale zijde van de schoen en moet er meer demping zijn. Door onze professionele medewerkers om hulp te vragen in zulke gevallen, vind je de juiste schoenen en ook de juiste kleding. En het brede assortiment van Keller Sports maakt het mogelijk om te kiezen uit veel verschillende opties.

Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 150 Euro

Wij geloven dat het erg makkelijk is om nieuwe technologieen en merken te ontdekken en te proberen. Daarom verzenden wij je bestelling gratis als deze meer dan 59 Euro is en is het ook mogelijk om deze kosteloos terug te sturen. Als je voor 4 uur in de middag besteld, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Wanneer je bijvoorbeeld op donderdag bestelt, kan je bestelling al op zaterdag bij jou zijn!

Wil je weten wat er goed gecombineerd kan worden en wat op dit moment hot is? Kijk dan naar onze reviews. Experts van verschillende sporttakken geven advies over damessportschoenen en andere relevante onderwerpen.

Keller Sports is meer dan alleen een online aanbieder

Details zijn erg belangrijk voor Keller Sports, onze producten moeten voldoen aan de eisen die wij er aan stellen. De producten die getest zijn door onze experts voldoen aan alle eisen waar damessportartikelen aan moeten voldoen. Wanneer je de KSPME zoekfunctie gebruikt, kun je jouw smaak uitstekend laten meespelen bij het kiezen van artikelen. Dit geldt zowel voor schoenen als voor kleding.

We weten dat je er altijd goed uit wilt zien, dus daarom heeft Keller Sports meer dan 30 topmerken in het assortiment. Als specialist hebben we altijd oog voor innovaties op het gebied van hardloopschoenen en andere producten. Daarom kunnen we een enorme varieteit van damessportartikelen aanbieden. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via onze live chat, per e-mail of per telefoon.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.