Close
Betaalmethodes

Algemene informatie over betaalmethodes
Bij keller-sports.nl heb je de keuze uit de volgende betaalmethodes:

 • Creditcard

 • Factuur (direct vanaf de eerste bestelling mogelijk, voor particuliere klanten met een verzendadres in Nederland)

 • PayPal

 • Vooruitbetaling

 • Tegoedbon

 • iDeal


Bovendien behoudt keller-sports.nl zich het recht voor om voor bestellingen boven 250 Euro bestelwaarde, en in andere gevallen, zich alleen te beperken tot de betaalmethodes creditcard, vooruitbetaling, Paypal en iDeal.
Let er alsjeblieft op, dat je bij een adreswijziging (ook bij cadeauzendingen) nog een keer om het invullen van de betaalmethode wordt gevraagd. Zo wordt gegarandeerd dat een adres alleen gewijzigd wordt als je het ook echt wilt.

Betaling per Creditcard:
Bij keller-sports.nl kun je uiteraard met creditcard betalen. Kies hiervoor tijdens het bestelproces de betaalmethode “Creditcard”. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Je hebt om te betalen het creditcard nummer, de geldigheidsduur van je creditcard en het driecijferig proefnummer (CVV/CVC/CID) nodig. Het driecijferig proefnummer zijn de laatste drie nummers die zijn aangegeven in het handtekeningveld op de achterkant van je creditcard. Je creditcard wordt direct na de bestelling belast.

Betaling per factuur:
In samenwerking met Klarna bieden wij een bestelling op rekening als betaalmethode aan. Bij een betaling op rekening met Klarna hoef je nooit je bankrekening gegevens aan te geven, en je betaalt pas als je de bestelling in huis hebt. Houdt er alsjeblieft rekening mee, dat hierbij extra kosten van € 2,90 ontstaan. Bij iedere bestelling met Klarna wordt tijdens het bestelproces, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kunt maken van deze optie. Het kan daarom voorkomen dat u niet altijd gebruik kunt maken van betalen op rekening, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. Wij behouden ons het recht voor om betalen op rekening niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kunt u gebruikmaken van één van de andere betaalmogelijkheden die wij u bieden. Uit veiligheidsredenen hebben we bovendien je telefoonnummer en geboortedatum nodig om deze betaalmethode aan te kunnen bieden.

Let op: bij de betaalmethode “op rekening” is een afwijkend verzendadres niet mogelijk. Bovendien zijn leveringen enkel aan particuliere adressen mogelijk. Mocht je je bestelling aan een bedrijfsadres willen laten sturen, kun je een andere betaalmethode kiezen.

Betaling per PayPal:
PayPal is een ,door de Britse consumentenbond FSA, gecertificeerd bedrijf voor geldtransacties over het internet. Bij PayPal open je een account waarmee je geld kunt transfereren. Vanaf dat account kun je dan snel en gemakkelijk je betalingen over het internet afhandelen. Nadat de PayPal betaling bij ons is binnengekomen, versturen wij direct je bestelling.

Als je graag per PayPal wilt betalen maar nog geen account hebt, kun je je hier aanmelden.
Na het plaatsen van je bestelling vindt je op de bevestigingspagina een link naar PayPal. Om te betalen moet je deze link volgen en de betaling met PayPal uitvoeren.

Betaling per vooruitbetaling
Bij betaling per vooruitbetaling krijg je nadat je de bestelling hebt geplaatst een automatische e-mail ter bevestiging. Deze e-mail bevat al onze bankgegeven die je nodig hebt. Zodra wij de betaling binnen krijgen, zullen wij je bestelling versturen. Let er alsjeblieft op dat een bankoverschrijving 3-4 dagen kan duren en daardoor je bestelling pas later wordt verstuurd.
Onze bankgegevens zijn:

Naam: Keller Sports

Bank: ING Bank

Rekeningnummer: 8946601
IBAN: NL55INGB0008946601
SWIFT-BIC: INGBNL2A

Tegoedbon inlossen:

Een tegoedbon kun je tijdens de eerste stap van het bestelproces (“Winkelmandje”) invoegen Hier is onder de producten een vakje met “Heb je een kortingscode?” hier moet je de code van je tegoedbon invullen en op de button “inlossen” drukken. De tegoedbon wordt dan met je bestelling verrekend. Controleer alsjeblieft voor het definitief plaatsen van je bestelling nog een keer, of je tegoedbon van het totaal is afgetrokken. Nadat de bestelling geplaatst is, kunnen wij helaas geen tegoedbonnen meer aannemen.

Please note:

Als een kortingscode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode.

Betalingen per iDeal:

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je kunt betalen via je eigen bank. Hierbij kunt u kiezen uit de volgende banken:

 • ABN AMRO bank

 • Fortis bank

 • Friesland bank

 • ING bank

 • Rabobank

 • SNS bank

 • ASN bank

 • SNS regio bank

 • Triodos bank


Aangezien wij het geld hierbij direct ontvangen, wordt de bestelling meteen verstuurd.

De gewenste betaalmethode is niet mogelijk?

Dat kan een aantal redenen hebben:

 • De bestelwaarde is te hoog: bij een bestelwaarde van meer dan 250 Euro kan het voorkomen, dat de volgende betaalmethoden niet meer te kiezen zijn: betaling per PayPal, betaling op rekening. Kies in dit geval alsjeblieft een andere betaalmethode zoals vooruitbetaling of creditcard.

 • Vaak optredende foutmeldingen bij betaling per creditcard zijn: Het creditcardnummer of de geldigheidsduur van de kaart zijn per ongeluk fout ingetoetst.
  Er zijn technische verbindingsstoringen of de verbinding is helemaal verbroken bij het transfer van de gegevens tussen de banken. De creditcard is niet meer geldig. Het creditcardlimiet is al overschreden of moet voor een dure bestelling eerst door de bank worden vrij gegeven.


Zijn geen van deze redenen op jou van toepassing of heb je vragen over je betaling? Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op +31 85 888 8424